Doppa i choklad?

rör i grädde och Whisky i den smälta chokladen innan du doppar så får du Bailys glaceing på grejerna.
 
Nä det är för komplicerat ju, vatten och spis och grejer. Dessutom skrev jag att jag redan har en chokladsmältare.

Du har faktiskt rätt där, det där är komplicerat, man måste se till att man inte får vattenånga i chokladen för då blir den gryning sen.

Det kanske inte spelar någon roll om man bara ska ha chokladen till fondue, men ska man temperera den för att göra praliner eller tryfflar så blir den inge bra om man får ånga i den....
 
Jag tänkte först lite fel och trodde att den här tråden handlade om clokladvarianten av clone-a-willy...:hihi
 
Brad ett lager minttandkräm på en hårdmacka sen sopar du ner den i chokoladen
 
Nyheter
Tierp Arena värd för EM i Dragracing

Den 7–10 augusti 2025 förva...

120 unga motocrosstalanger från hela världen möts i Uddevalla

Screenshot Den 16–17 aug...

En vecka kvar!

Nu är det exakt en vecka kv...

Farligt vilseledande alkomätare på marknaden

Ett stort oberoende test ut...

Specialbyggd Yamaha XSR900 GP hyllar Rainey

För att fira den trefaldige...

Vi provkör Indian Sport Chief RT

I Allt om MC nummer 8 som k...

Ducati 996 SPS – fabriksny 99:a – såld för rekordsumma

När en hojfirma i Tombolo i...

Äldre än en gentleman

Vi har fotograferat en 100 ...

MV Agusta återgår till 100% eget ägande

MV Agusta Motor S.p.A. till...

MV Agusta åter självständigt

MV Agusta Motor S.p.A. till...

Back
Top