Bästa lyxchipsen?

Nej, Estrellas Hot Sweet Chili, med OLW:s vitlöksdipp ska det vara!
 
Estrellas BBQ med Tortilladipp :yoparty:yoparty (Tycker man knappt ser bbq längre?)

Det har du rätt i. Estrella körde BBQ på nytt som ett försök så se för hundan till att få dina vänner att köpa dem så de håller sig i sortimentet.
Kommer någon ihåg de mexikanska chipsen från 80-talet?
 
Äter inte snacks i vanliga fall,men Blair's Death Rain Habanero Chips är ju riktigt goda men säljs ju tyvärr inte överallt.
I USA är dom populära,ruggigt goda till pilsnerdricka.
 
Varför säljs chips bara i påsar som är en halv kubikmeter eller större? Jag saknar de gamla påsarna som var 100 gram har jag för mig. Mer än så känner jag inte att jag behöver. Brukar köpa Pommes Pinnes.
 
Varför säljs chips bara i påsar som är en halv kubikmeter eller större? Jag saknar de gamla påsarna som var 100 gram har jag för mig. Mer än så känner jag inte att jag behöver. Brukar köpa Pommes Pinnes.

Jag springer på sådana lite då och då, mest på små kvarterskiosker eller bensinmackar däremot. Det var väl inte så många som köpte dem, så de säljs inte överallt helt enkelt.
Du får kolla på färjan om de har några där. ;) Tveksamt iofs, där är det mest större förpackningar.
 
Jag springer på sådana lite då och då, mest på små kvarterskiosker eller bensinmackar däremot. Det var väl inte så många som köpte dem, så de säljs inte överallt helt enkelt.
Du får kolla på färjan om de har några där. ;) Tveksamt iofs, där är det mest större förpackningar.

Jo det finns ju de pyttesmå påsarna men de kostar ju en tia styck. :snålröv :D
 
Saknar chipsen som fanns före cancerlarmen fulla med akrylamid. Numera när de bytt ut oljan till solrosolja istället så känns de flesta chipsen alldeles för krispiga och torra för min smak. Dillchips som gav fettiga fingar var grejen.

Numera så blir det coops vanliga, enkla potatischips ibland men inte som förr när en 300g påse kunde gå åt på 15 minuter. :detvarbättreförr
 

Bifogat

  • coop-x-tra-franske-kartofler-stor.jpg
    coop-x-tra-franske-kartofler-stor.jpg
    39.8 KB · Visningar: 142
Extra lyxigt!
För kostar det mer är det ju lyxigare. Det är iaf min förståelse av hela fenomenet lyxigt. :D

Ahaaaa. Så ska man vara riktig stekare är det inte rotfruktschips och annat som gäller utan småpåsar från Estrella? Synd att jag inte är så stekig av mig.....
 
BTW: Pommes pinnes är kanon till pilsnern.
Gärna uppvärmda i ugnen.

Har alltid undrat vem tusan som äter de däringa.. tom det svaret satt du inne på :)

Ogillar dem starkt själv då de enl mig smakar bränt, men jag kanske smakt på dåliga.
 
Har alltid undrat vem tusan som äter de däringa.. tom det svaret satt du inne på :)

Ogillar dem starkt själv då de enl mig smakar bränt, men jag kanske smakt på dåliga.

Det finns en annar sort jag glömt namet på. De säljs i röda påsar och finns i saltade eller surkräm. De är mycket bättre än Pommes Pinnes.
 
Bjärechips sourcream & onion är perfektion i påsform!

Skickat via Tapatalk 2
 
Nyheter
Tierp Arena värd för EM i Dragracing

Den 7–10 augusti 2025 förva...

120 unga motocrosstalanger från hela världen möts i Uddevalla

Screenshot Den 16–17 aug...

En vecka kvar!

Nu är det exakt en vecka kv...

Farligt vilseledande alkomätare på marknaden

Ett stort oberoende test ut...

Specialbyggd Yamaha XSR900 GP hyllar Rainey

För att fira den trefaldige...

Vi provkör Indian Sport Chief RT

I Allt om MC nummer 8 som k...

Ducati 996 SPS – fabriksny 99:a – såld för rekordsumma

När en hojfirma i Tombolo i...

Äldre än en gentleman

Vi har fotograferat en 100 ...

MV Agusta återgår till 100% eget ägande

MV Agusta Motor S.p.A. till...

MV Agusta åter självständigt

MV Agusta Motor S.p.A. till...

Back
Top