Recent content by Vikingarockaren

  1. Vikingarockaren

    Suzuki Bandit 1200-tråden

    Ja just nu funderar man ju. Visste inte att Bandit 1200, av Suzuki, ses som så gammal att man kan börja fasa ur den ur sortimentet!
  2. Vikingarockaren

    Suzuki Bandit 1200-tråden

    Jag har fel ljuddämparklämma men den hade utgått ur sortimentet. Har försökt leta men inte hittat. Vet någon nån bra sida där jag kan hitta den? Det är ju typiskt att just den delen utgått ur sortimentet, har ett Delkevic slipon.
  3. Vikingarockaren

    Suzuki Bandit 1200-tråden

    Nej den som var original. Ser original ut iaf utom slipon. Fick dock se långsvingen! Vem vet man kanske köper den också när den kommer ut!
  4. Vikingarockaren

    Suzuki Bandit 1200-tråden

    Ja den var torr! :LOL:
  5. Vikingarockaren

    Suzuki Bandit 1200-tråden

    Hej Alla! Har nyss köpt Anders Brinks gamla hoj (en av dom). En Bandit 1200 -96 Röd 7500 mil. Ägaren hade ingen information om hojen så jag undrar om någon annan vet något om den, om det är något speciellt gjort på den tex?
  6. Vikingarockaren

    Bandit1200 går dåligt

    Tack för alla svar. Ska nog lämna in förgasarna igen så att min mek kan gå igenom det. Är ju så nöjd med banditen annars så den vore ju perfekt bara den gick rent (131 på bakhjulet:rock).
  7. Vikingarockaren

    Bandit1200 går dåligt

    Ska prova det, haha nu kommer säkert alla skratta men hur ser bränsleskruvar ut?
  8. Vikingarockaren

    Bandit1200 går dåligt

    Den blöddrar och det verkar som att den inte får tillräckligt med bensin ibland, orolig på tomgång. Den har mikuni rs förgasare samt trimkam. Vad kan vara fel? Packningar är bytta i förgasaren men nållager är slitna. 17,5 lågfart och 130 högfart. Bränsleskruvar 2 varv utdraget. När den är kall...
  9. Vikingarockaren

    Mikuni rs36 läcker

    Tack för svar! Den läcker oftast när jag har kört korta bitar. Kan det ha något att göra med det?
  10. Vikingarockaren

    Mikuni rs36 läcker

    Hej jag har en bandit 1200 med mikuni förgasare och dom läcker ibland från ett "rör" längst ner till vänster om förgasarna. Ibland läcker det även från vad jag tror det är flottörerna. Vad kan vara felet? Sen undrar jag vad kranen egentligen ska vara i för läge, on eller PRI (vad är pri?)
  11. Vikingarockaren

    Hjälp vid val av hoj

    Har nyss sålt min fazer 600 -99 och söker nu en ny hoj. Jag söker efter någonting som är busigt, har låg försäkringskostnad, smidigt, mer mos än fazern men samtidigt ska den vara praktisk och gärna bränslesnål. Vet att jag har många kriterier som inte går hand i hand men jag försöker ändå...
  12. Vikingarockaren

    Samåkning Gävle/Sandviken 2011

    Eventuellt sugen, tid? Är det någon som vet när gokartbanekörningarna börjar?
  13. Vikingarockaren

    VFR 400-tråden

    Jag kan ju bara berätta vad jag fick betala för min nc28 (vet att det inte är samma hoj) och det var under 2000 hel/hel som 18-åring. Kan inte tänka mig att du skulle behöva betala så mycket mer för en rvf som 35+. Det beror ju dock på var du bor också.
  14. Vikingarockaren

    VFR 400-tråden

    Inte mycket.
  15. Vikingarockaren

    Tvätt av skinnställ?

    :D Skinnstället luktar faktiskt inte ens och är helt. Det har dessutom överlevt 3 festivaler.
Top