Recent content by victuhh

  1. Hojresor 2024?

    Då måste man köra en liten de-tour via Röldalsfjellet, grym avstickare.
  2. Råkade välta motorcykeln

    Vad är det för sinnesslöa individer som håller på så? :mad:
  3. Hojresor 2024?

    Trollstigen brukar väl inte öppna föränn början på Juni?
  4. Hojresor 2024?

    Någon som varit i England / Wales i nutid? Hur lång tid bör man ha på sig och budget? Vore häftigt men 100 mil transport till Calais efter man kommit av båten är kanske väl mycket för frugan bakpå. Annars kanske turista i Wroclaw - genom lite tjeckien och något bergspass i Österrike, en öl i...
  5. Hur många mil körde du i dag?

    10 mil idag, bild ifrån förra helgen där det bjöds på bättre väder.
  6. Liten offroad/enduro. Tips?

    +2 F.ö. Har jag ägt en CRF250L under 1 års tid, bra cykel också men satans trött så man ledsnar. WR250R eller DRZ400S har min röst. sänk dom lite om höjden är ett problem. Är själv endast 170cm.
  7. Honda CRF450L

    Körde lillebror 250L nu ett år men blev less på saknad effekt, mycket rolig i spåren men lite större grusväg saknas det knuff. Nyss köpt en DRZ400S för grusåka istället vars prisbild är lite mer rimlig, storebror 450 är häftig men priset och serviceintervallerna är bara sjukt. Sen att cykeln är...
  8. Jag har köpt en ny motorcykel - tråden

    Blev en sån här i veckan
  9. Problem med att strypa till A2

    Min första hoj var en gammal fzs 600 så den ströps med brickor i insuget. Beställde inte strypningen ifrån Yamaha men typintyg fick jag med i kitet tillsammans med brickorna, säker på att det inte medföljer? Inget problem att reg bevisa iaf.
  10. Kawasaki KLX 230.

    Var 1200e mil. Jag gör det årligen själv för sinnesro, bara kört 300-350 mil med den i år men nu är det dags för byte om någon vecka. ? Hur är det med kawan?
  11. Kawasaki KLX 230.

    Får se om vi hittar en liten klx eller liknande till brorsan, dom kommer ju titt som tätt men försvinner fort om priset är rätt verkar det som. Min honda nedan. ?
  12. Kawasaki KLX 230.

    ?? jag har åkt hondan i 1 år och är kanonnöjd. Har iofs mycket mods även provkört kawan på en kort runda något år före inköpet. Känslan var att den var hög att sitta på men gav ändå moppekänsla i storlek, inte effekt. Älskar min lilla honda, känns som en rejäl dock slö cross ?
  13. Kawasaki KLX 230.

    Hmm hade ju hoppats hitta en snorbilligt ? Har du provkört hondans motsvarighet? Hur skiljer dom sig?
  14. Kawasaki KLX 230.

    Vad får man ge för en begagnad klx numera? Lillebror är sugen på att följa med på gruset. Själv kör jag crf250l och är nöjd med den. Känns som kawan är lite billigare och hade hoppats hitta något kring 25. Möjligt?
Top