Recent content by ThomasS

 1. ThomasS

  Rasslande/knackande ljud gsxr 1000

  Hur såg oljan ut, var det något mässingspån i den?
 2. ThomasS

  Snygga till skadad sadel?

  Honda CBR är en av dom vanligaste hojarna att bygga banhoj av så det måste finnas massor med sadlar liggandes för småpengar runt om i Sverige. Är det en 600 eller 1000? Jag kan tänkas ha en beroende på vilken modell på hoj du har. Om jag har en kan du få den mot fraktkostnad.
 3. ThomasS

  MotoGP 2022: Silly Season

  Tar teamen så stor hänsyn till vad deras första förare tycker? Det borde ju vara värre för teamet om en stor talang går till tex Yamaha och han blir ju lika stort hot mot Marquez då också.
 4. ThomasS

  Vinales hos Aprilia

  Stora startfält ökar förstås risken för allvarliga skador tillsammans med unga hungriga förare, men regler för omkörng endast på rakan och krav att underlätta för omkörning låter mer som regler för en Broms och kurvkurs hos SMC och inte regler för internationella tävlingar i roadracing.
 5. ThomasS

  Byta bromsvätska samt nipplar

  Jag har aldrig använt något annat än en slangstump ner i en flaska vid byte av bromsvätska. Det har alltid fungerat bra även vid byte av ok och slangar. Däremot har jag aldrig bytt på en hoj med ABS, vet inte om det är mer risk för kluriga luftfickor på dom eller ej.
 6. ThomasS

  Koppla in Ignitech på en RD 350 YPVS

  Kolla med SBK One om dom har några tips? Jag hade en CBR 1000 banhoj som var byggd av dom med race ecu från samma företag så dom kanske har lite koll?
 7. ThomasS

  Bild Till oss som gillar 90talet... också!

  21000kr tycker jag den borde vara värd.
 8. ThomasS

  Bild Till oss som gillar 90talet... också!

  Jag har en fin sådan till salu. Enda skillnaden på min är att fälten som är vita på din bakdel är svarta på min
 9. ThomasS

  Skinnställ - Perforerat eller inte?

  Helställ är rätt så mycket svalare. Dessutom har ofta delade ställ fickor där man kan lägga nycklarna tex.
 10. ThomasS

  Startproblem ibland, Triumph t595 - 97

  Jättebra att kolla ventilspel, och för litet ventilspel kan ju orsaka svårstartad motor när motorn är varm då ventilerna inte stänger riktigt. Men i ditt fall borde felet vara något annat, för vid för litet ventilspel så tappar du komp och den motorn går då lättare att dra runt så jag gissar på...
 11. ThomasS

  Min simpla recension av CBR929RR-01

  Är det att rekommendera att tvätta ett pappfilter med vatten? Jag har hört att porerna täpp igen om dom blir blöta och släpper igenom mindre luft då.
 12. ThomasS

  Projekt Suzuki GSXR 750RR -00

  Det var ca 4-5 år sedan, vet inte vilket fabrikat det var på batteriet.
 13. ThomasS

  Projekt Suzuki GSXR 750RR -00

  En sak att tänka på med lättviktsbatterier är att dom åtminstone tidigare haft en ökad risk för brand. Om jag fattat det rätt så kunde dom självantända om batteriet var dåligt laddat. Jag har själv hjälpt till att släcka en hoj där branden startade i ett lättviktsbatteri.
 14. ThomasS

  Projekt Suzuki GSXR 750RR -00

  Med dra runt menade jag med hjälp av spärrskaft för att komma åt och se vad det står för nr på kamaxlarna. Hoppas den går bra och är i fint skick.
Top