Recent content by RookieM

  1. RookieM

    SOE nere? (Svenska Offroad Entusiaster)

    Facebook är ypperligt för att dela information som för gruppkörningar, event etc. Tycker inte det riktigt går att jämföra med ett forum. Gick med på SH efter glansdagarna, men det verkade vart riktigt festligt här förr i tiden.
  2. RookieM

    Olja in luftfiltret med honung?

    Jag hoppas på ny träningsrapport på Onsdag!
  3. RookieM

    Olja in luftfiltret med honung?

    Mycket bra trådstart!
  4. RookieM

    Köpa slipon

    En Google-Fu löste det, märkligt när sidornas egna sökmotorer är så mycket sämre än Google. Personligen gillar jag high mount, men tjöp tjöp!
  5. RookieM

    Köpa slipon

    Mock up-bilderna var roligast! Har inte testat Dominator, men verkar ju vara prisvärt. Letade lite, men hittade inte till vtr 1000, är det high mount eller low mount som original?
  6. RookieM

    Trail braking på gatan?

    Mycket intressant. Tänkte nu efter uppehåll & "ny" hoj börja om med SMC:s storbane-kurser. Vet ju egentligen att både bli snabbare på bana & säkrare gatåkare samtidigt blir lite motsägelsefullt men ähhh, jag testar. Spårvalen skiljer ju sig åt ganska mycket, men tycker mig se att trail braking...
  7. RookieM

    Ta bort brackets till värmeskydd - Termignoni (M1100s)

    Jag är för din mod! Har dessvärre inte så mycket input gällande jobbet, då mina kunskaper slutar vid kapskiva & fulsvetsning med pinne / MIG. Det verkar ju vara möjligt att TIG:a titan, går det inte att leta upp någon lurig TIG-svetsare i dina trakter?
  8. RookieM

    Däckfråga 50/50 gata/bana

    Prövade S21, relativt långsam banåkare/småbusig gat-åkare. Vart supernöjd med den lilla känsla som förmedlades i VTR:ns stela gamla chassi. Precis beställt ett set S22 till min cheyhundra som kommer rastas på liknande sätt. ?
  9. RookieM

    Ful hoj = långsam hoj?

    Fascinerande sport det där. Men blir ju lite som att flytta samma fält till en MotoGP-bana eller en motardbana. Där hade Autorace-hojen inte trivts något vidare. Jag vill se en bäst av tre med olika bantyper!
  10. RookieM

    Marc Marquez rehabilitering 2021

    Gaslighting funkar bättre i tal brush! Ni får fortsätta leka själva, jag är klar med denna tråden för ett tag framöver. Kom gärna & hälsa på i någon annan tråd jag snubblar in i. Kanske blir roligare där!
  11. RookieM

    Marc Marquez rehabilitering 2021

    Njaaaaaeeee. Kika du igenom allt från de sista 20 åren & se vad du hittar. Tagga mig om du hittar något värt att diskutera.
  12. RookieM

    Marc Marquez rehabilitering 2021

    Jag har aldrig syftat på fulspel i Rookie-serier, jag syftade på att det kanske är lite lugnare förare.
  13. RookieM

    Marc Marquez rehabilitering 2021

    Om du blir "blockad" är du kanske inte snabb nog... Höj din hastighet lite så att spanjoren med bruten arm inte kan köra om och blocka. Eller börja blocka själv om det nu ger dig fördelar. Racing is Racing. Du har ett jobb, att komma in före alla andra med regelboken som lagbok. Att gnälla om...
  14. RookieM

    Marc Marquez rehabilitering 2021

    Har inte helt fattat problemet tror jag? MM tar rygg på en snabbare förare? Eller tar sig förbi, och blockar tillräckligt för att den snabbare inte kan komma förbi? Det är ju inte kön till korvkiosken, det är racing vi pratar här va?
  15. RookieM

    Marc Marquez rehabilitering 2021

    Jag har lite svårt att se hur den absoluta toppen inom RR skulle kunna vara annat än nonchalanta divor. För att ens hålla på med det i Sverige måste du ha vassa armbågar.... Vad är det MM gör som är så förkastligt? Sitter Pull&Bear-kepsn på svaj? Jag är uppriktigt nyfiken, shoot!
Top