Recent content by Niklas.L

  1. Packväskor/sidoväskor KTM SMC-R -19

    Tänker att det är nog det enklaste alternativet. Så ska se vad jag hittar på stan i veckan som kommer. Tack för alla tips!
  2. Packväskor/sidoväskor KTM SMC-R -19

    Har en KTM enligt ovan som jag skulle vilja ha pack/sidoväskor till. Har kollat runt en del, men hittar mest utländska sidor med «universal» lösningar. KTM har, men deras kostar i sin tur massa pengar. Skulle helst vilja ha någon form av ram runt backdelen som man monterar väskor på, men en...
  3. KTM 690 smc-r 2019 +

    Köpte nyligen en SMC-R med Akrapovic slip-on enligt nedan: https://www.rottweilerperformance.com/akrapovic-ktm-690-enduro-smc-r-slip-on-line-exhaust-2019/ Däremot var det inga db-killers. Har letat runtom, men finner inga som jag vet passar. Är det någon som har korrekt v-tuv nummer?
  4. Vågar man köpa en modifierad/högmilad 690?

    Tack för alla svar! Blev en SMC-R 690 -19. Med tanke på skillnaden i pris för en flera år äldre med gärna 3-4 ggr milen så kändes det mer värt att köpa nyare. Får man den uppdaterade version å förhoppningsvis inget strul.
  5. Vågar man köpa en modifierad/högmilad 690?

    Den modifierade version har jag valt att inte intressera mig för längre. Tror det blir för mycket arbete att hålla igång. Hur är 690 maskinerna med 2.5-3.000+ mil på sig? Hur är Husqvarna SMR 510 som bruks/lek hoj? För täta serviceintervall och känslig motor?
  6. Vågar man köpa en modifierad/högmilad 690?

    Stämmer. Samma upplägg som Sverige där att du kan råka ut för en flygande besiktning. Samt om du är med om en olycka och hojen inte är original får du problem med både polisen och försäkringssällskapet. Någon som har input om den faktiska frågan i tråden?
  7. Vågar man köpa en modifierad/högmilad 690?

    I Norge är det ingen besiktning på motorcyklar konstigt nog. Tror inte det blir den, men är som sagt inte största ubudet i Norge.
  8. Vågar man köpa en modifierad/högmilad 690?

    Hej, Är på jakt efter en KTM 690/Husqvarna 701, men har ingen erfarenhet av den modellen/motorn. Har tidigare haft en Husqvarna 300TE -14 som jag lekte runt i skogen med. Såldes då jag flyttade till Norge och det är således här jag ska köpa. Har kikat runt en del på begagnatmarknaden och ser...
Top