Recent content by Motherofgod

  1. Hur ofta byter ni däck?

    För miljöns skull så klart. Det kan du säkert få ett litet statligt bidrag för.
  2. Hur ofta byter ni däck?

    Sådana vänner skulle man haft. Hade sparat mycket pengar.
  3. Svetsa i bensintank

    Det är väl inte direkt någon fara att tända något vid tanklocket så länge det bara finns en öppning och således begränsad tillgång till syre? Bensin är inte explosivt, bara brandfarligt. Jag hade tömt tanken, sedan hällt i lite etanol och skakat runt det och sedan blåst ut det med...
  4. Hur ofta byter ni däck?

    Är det en dum ide att köra hem på nya däck på vått underlag? Tänker att nya däck ska vara lite hala som det är, regn gör det knappast bättre.
  5. Hur ofta byter ni däck?

    Jag kunde se att en liten del av glasbiten gått igenom. Såg betydligt värre ut på utsidan än på insidan så det hade kanske gått att få hem den med sådan där spray man kan spruta in. Men då hade jag nog inte kunnat byta däcket i lägenheten ändå.
  6. Hur ofta byter ni däck?

    Ja helvete vilken skit. Ska försöka skicka tillbaka skräpet även om jag (försökt) att använda det en gång.
  7. Minimal packning till MC-resa, vad är måsten att ha med sig?

    Jag har min hoj ståendes på gatan i Wien hela sommaren. Använder bara ett skivlås med larm men de allra flesta här använder inte ens det. Om du vill vara extra säker så kan du använda dig av ett skivlås som man sätter på bakhjulet. Det i kombination med styrlås gör att man inte kan rulla iväg...
  8. Hur ofta byter ni däck?

    Ahaa, det kan ju vara så att fälgen var dåligt balanserad innan. Aja, nu är äntligen däcket på och bara 10 repor på fälgen.
  9. Hur ofta byter ni däck?

    Åh fan, nice. Hade du en markering på ditt däck? Stör mig lite att jag inte hade någon och nu är däcket obalanserat som fasen. Har hört att Michelin har riktigt bra balans om de monteras rätt nämligen.
  10. Minimal packning till MC-resa, vad är måsten att ha med sig?

    Modifierade din lista. Inte det absolut minsta man kan ha med sig dock. Det absolut minsta man kan ha med sig är hjälm, körkort, pass, försäkringsbevis och registreringsbeviset.
  11. Hur ofta byter ni däck?

    Fick tryckt ut skiten nu. Men balansen verkar vara kass, behövde ta av tidigare vikter och lägga till 40 gram. Dock är min hjulbalanserare skit. Ska aldrig mer köpa moteas skräp. Inga av de verktygen jag köpte var bra.
  12. Hur ofta byter ni däck?

    Aha så man kan överstiga arbetstrycket med så mycket? Vågade inte dra på mer än 3 bar.
  13. Hur ofta byter ni däck?

    Hur ska jag då pumpa däcket så det sätter sig? Jag har däcket på fälgen alltså, men en del av det vill inte åka ut till kanten av fälgen när jag fyller det med luft.
  14. Hur ofta byter ni däck?

    Nästa problem är att däckfanskapet sätter sig inte. Använder lite fönsterputs och pumpar på macken nedanför. Några tips? Har ingen stor stark kompressor i närheten vad jag vet.
  15. Hur ofta byter ni däck?

    Finns inte någon färgmarkering någonstans :o Köpte Michelin road 5
Top