Recent content by morecore

 1. morecore

  Sporthoj Touring 1-2-3

  ... och nu när vädret börjar krypa över +15 i söder, så kommer vi wannabe-tourers fram ur våra gömmor. Först ska det såklart putsas och köras under maj månad tills det går över 7-8+ på nätterna, för lägre temperatur går väl inte att tälta i? :hihi Skämt å sido. Ett tips! Jag har länge letat...
 2. morecore

  Dagens Blocket! (mc-relaterat)

  Hehe, känner inte människan men tyckte lite synd om honom :hihi
 3. morecore

  Dagens Blocket! (mc-relaterat)

  Tycker att vi alla går ihop och letar för att hjälpa honom, ändå gjort en egen switch å allt
 4. morecore

  MotoGP 2021 #4: Gran Premio Red Bull de España

  Måste vara nått wildcard väl? Alla honda-platser är ju uppfyllda. Tycker isf att nått mer wildcard borde fått vara med
 5. morecore

  Dagens Blocket! (mc-relaterat)

  Rättar mig själv : det är 4cm glapp :hihi
 6. morecore

  Dagens Blocket! (mc-relaterat)

  Sadeln passade ju faktiskt, nästan... Bara 2cm glapp eller så :hihi https://www.blocket.se/annons/skane/caferacer_honda_cb_400/95400908
 7. morecore

  Dagens bild.

  Haha :hihi
 8. morecore

  "Det här köpte jag idag!"-tråden

  Kaffelåda med månadens kaffe från https://swerl.se/ Alltid trevligt, kolla gärna in dem om ni gillar att testa nytt kaffe
 9. morecore

  Dagens Blocket! (mc-relaterat)

  https://www.blocket.se/annons/vasterbotten/kawasaki_scrambler_veteran/95176793 Fin hoj, ser kul ut! Hade gärna haft den och söndagsåkt med. ...och där var den såld. Inte många minuter den han vara ute.
 10. morecore

  Triumph Daytona 675-tråden!

  https://www.motorcyclistonline.com/story/reviews/2021-triumph-daytona-moto2-765-limited-edition-mc-commute-review/ Får inte riktigt ihop det, har det släppts ytterligare 765 daytonas i USA bara? 2021?
 11. morecore

  Dagens Blocket! (mc-relaterat)

  "Eftersom den är sänkt fram, så tänker jag att framlampan måste monteras extra högt" ;) Inte alls min smak heller, riktigt synd.
 12. morecore

  Sporthoj.com:s egna MC-Skrot!

  Någon som har prylar över till en: Honda CB400N - 82? Gärna tank i obucklat skick, lite plast, hastighetsmätare, rören som går ut från motorn till avgasrören, kanske lite fotpinnar eller annat som verkar vara i bra skick.
 13. morecore

  Clip-on till 80-talare

  Ah toppen, tack. Har också funderat på tt-styre, har du någon bild på din med tt-styret? Vore kul att se. Plocka isär som att kanske demontera något och sätta dit något annat, ta bort något och putsa på, slimma till den en aning, mysmek helt enkelt. Alltid kul att plocka ner den lite och bara...
 14. morecore

  Dagens Blocket! (mc-relaterat)

  ... Jag som precis startat ett projekt med 6500kr behöver inte känna så mycket ångest, 150 000 var inte lite pengar! Men väldigt fin.
 15. morecore

  Clip-on till 80-talare

  Det blev en hoj nu iallafall, först ska den göras fin och klara av en sista besiktning, sedan kan jag börja plocka isär ;)
Top