Recent content by JGA

  1. JGA

    Marco Simoncelli 1987-2011

    Så j*vla tråkigt att det händer! Vila i Frid!
  2. JGA

    Sälj, köp och bytestråden!

    Går i tankar om att sälja hojen men har inte bestämt mig ännu så jag lägger ut en liten "annons" här i fall det skulle finnas någon som är sugen. Honda CBR1000RR -08 1500mil. Yoshimura slipon, PC5, mappad hos Andersson Turbo, Galfer wave skivor fram + värre belägg. Titax korta bromsgrepp. Kvar...
  3. JGA

    Köpings-åka

    Jag kommer. Möter upp JackDaniels på hälla och sedan rullar vi mot Köping.
  4. JGA

    Västerås-åka

    Jag kommer inte ut och åka idag. Möte på jobbet som brukar sluta en bra bit in på kvällen.
  5. JGA

    Köpings-åka

    Jag stannar också hemma. Men i helgen, på lördag då, så skulle det kunna vara intressant att åka en lite längre tur om det finns fler intresserade. Söndagen är utesluten då det är F1 då! =)
  6. JGA

    Ställer ni upp för en gammal remsa? =)

    Röstat en 3e gång... Men det verkar som att någon annan får lite hjälp också... Gått om med ca 50röster just nu. Från att ha legat efter med ca 30 tidigare.
  7. JGA

    Ställer ni upp för en gammal remsa? =)

    Röstat jag också. Blir så när man måste hålla sig vaken och letar efter saker att göra. :)
  8. JGA

    Köpings-åka

    Tackar alla. Riktigt skoj sväng ikväll. Tempot på vägen hem var också riktigt bra! =) Kul att se så många hojåkare ute. Kommer att ta mig ut flera ggr på tisdagar kan jag lova.
  9. JGA

    Köpings-åka

    Kanske kommer och visar upp mitt nylle jag med. Möter er andra på Statoil Hammarbyrampen vid 17:25 isf.
  10. JGA

    Västerås-åka

    Säger som aelm. Men förmodligen kommer jag. Slutar dock kl 18 så jag hoppas att det väntas på mig som sist. Blir väl ca 15min sen igen.
  11. JGA

    Västerås-åka

    Då mina chefer planerar in möten på sådana underbara dagar så kunde man inte följa med idag... Någon som är sugen på att ut och åka i morgon torsdag? Jag slutar vid 16 och kan åka när som helst efter det om fler är sugna på att köra.
  12. JGA

    Köpings-åka

    I morse när jag vaknade så hade jag en förhoppning om att göra mitt första framträdande på tisdagsturen men efter att precis ha passerat Järvsö (och det är inte jag som kör) så blir jag frånvarande även denna gång. Så hoppas ni får en trevlig tur och slipper regnet.
  13. JGA

    Västerås-åka

    Ja tack så mycket alla som kom. Trevligt att träffa lite hojåkare härifrån också. //Jim
  14. JGA

    Västerås-åka

    Trevligt. Kommer ner i en svart och vit cbr i svart och vitt ställ.
  15. JGA

    Västerås-åka

    Jag har för planer att komma i alla fall. Om ni kan tänkas vänta på mig?! Slutar jobbet kl 18 men hoppas kunna låsa och sticka då ganska omgående. Det tar väl kanske 5min ner till stationen när jag väl sitter på hojen. Har inte kört ngn rolig väg ännu i år... För det är väl 18 på stationen som...
Top