Recent content by Hellquist

  1. Nån som ska tävla?

    Blev ingen r1 men en gsxr 1000 duger väl?
  2. Nån som ska tävla?

    Är det nån som ska köra roadracing i uddevalla trakterna? Ska själv börja köra rookie 1000 och det skulle va skoj att kunna dela sina nära döden upplevelser med någon likasinnad.
  3. Koppla förbi tändningslåset

    Jag fick igång den. Fick sätta ett motstånd mellan två andra kablar men nu startar den. Vilket jävla meck för att slippa nyckeln.
  4. Koppla förbi tändningslåset

    Tack för hjälpen! Ska genast prova detta och se om jag får ihop det.
  5. Koppla förbi tändningslåset

    Hålller på att bygga racehoj av en gsxr 1000 och skullle vilja plocka bort tändningslåset. Trodde att allt fungerlade men tydligen startar inte bensinpumpen. Kan det vara så att det sitter ett motstånd eller någon annan elpryl i tändningslåset. Nån som har några tips?
  6. Kinnekulle 5 Juni

    Jag var också där och gjorde min debut på bana. Helt klart det ballaste man kan göra på en hoj. Nu får man försöka planera in så många banåkningar som man tid och råd till.
  7. Åkturer... Skriv om gruppkörningar här.

    Åka nu på söndag? Nån som känner att köra på bak- och framhjulet på söndag eftermiddag när den värsta baksmällan har lagt sig? Sitter på vip hyllan ( GG ) på lördag kväll och yrar. Dom som är på lyset och vill snacka hoj är välkomna.
  8. Uddevalla Klubb???

    Roligt att se att det finns fler dårar i den här stan! Henrik Hellquist (Uddevalla) på en gsxr 750-98 vill vara med och leka. :yoparty
Top