Recent content by Fredchen

  1. Fredchen

    MCK Vilse - Skånevårenturen™ 2007 - 04 - 21

    shit detta är ju snart, har ju sålt min hoj. Tänkte hålla mig borta från hoj denna säsongen men nu när man läser om vad som komma skall så blir man ju sååååå sugen. Dags att gå in på blocket :)
  2. Fredchen

    God Jul tråden 2006

    GOD JUL på er alla :)
  3. Fredchen

    1700 mil med Michelin.

    fattar inte hur ni kan krama ur så mycket mil på ett däck :va . Har kört 700 mil i år och har bytat två bakdäck samt ett framdäck och då har jag inte burnat nånting.
  4. Fredchen

    Medlemsnummer 278 SÄLJES

    Är medlemsskapet sålt?
  5. Fredchen

    Söder om landsvägen tour - MCK Vilse™

    Jag är lätt på :tummenupp
  6. Fredchen

    Sju motorcyklar i samma olycka !

    Jag håller med dig. Skulle gärna vilja se 2-3 stycken rajslaiters till. Speciellt till dom långsammare grupperna som kanske inte är riktigt vana vid att köra i grupp men även till dom snabbare grupperna för att just minska risken för olyckor.
  7. Fredchen

    Söder om landsvägen tour - MCK Vilse™

    Tack för en kalas fin runda idag :tummenupp
  8. Fredchen

    Sju motorcyklar i samma olycka !

    Vi har kört Söder om Landsvägen idag i skåne. 100+ motorcyklar startade från Eslöv idag. Det var i den sista gruppen olyckan hände. Såg inte olyckan själv eftersom jag körde i första gruppen men inga livshotande skador vad jag vet. En som fick åka ambulans tror jag med ett brutet ben.
  9. Fredchen

    Söder om landsvägen tour - MCK Vilse™

    01. Maverick_ou812 + Tingeling - Ordf. MCK Vilse - Raijslaiter 2 - VIFFER 02. PGH – IT-chef MCK Vilse - Raijslaiter 1 - snabbast av dom snabba! Gixxerking 03. JKay - Human Resources Manager MCK Vilse - Raijslaiter 4 04. Ducati_Johan (denna gången måste jag med!) - Ducati 750 Paso 05. Yoohan -...
  10. Fredchen

    Söder om landsvägen tour - MCK Vilse™

    Fixat ihop lite folk till nu i sista minut :tummenupp 01. Maverick_ou812 - Ordf. MCK Vilse - Raijslaiter 1 - Ducati 900 Superlight 02. PGH – IT-chef MCK Vilse - Raijslaiter 2 - så det så 03. JKay - Human Resources Manager MCK Vilse - Raijslaiter 3 04. Ducati_Johan (denna gången måste jag...
  11. Fredchen

    NR:76 säljes

    Du har fått pm av mig. igår tror jag det var.
  12. Fredchen

    Onsdagsgazzet™ - 13/9

    Klart man är sugen.. Jobbar till klockan 18.00 imorgon så jag hinner inte. Men vi är ett gäng som kör vid halvsjutiden till rakan.
  13. Fredchen

    En plats till SMC/Folksam-kurs 14/9 (Knutstorp).

    Du har PM :tummenupp
  14. Fredchen

    Onsdagssaga - Förnedrad på 11an

    Finns två stycken exakt likadana privatägda oranga här i Eslöv.. Tror ni han som köpte sin först lackade på han som köpte likadan.. haha. Kanske var någon av dom som körde om dig. Jag vet att han den ena kör som fan med sin och gillar att raca med hojar.
  15. Fredchen

    Medlemskap i Sydskånes emse överlåtes till högstbjudande

    JAG VILL HA MEDLEMSKAPET !!!!!!!!!!!!! Du har pm.:)
Top