Recent content by doolar

  1. doolar

    Prestandaproblem

    Inga problem här heller, rappt och fint forum!
  2. doolar

    Har vi några riktigt "gamla" medlemmar här?

    Det är fan 15 år sedan nu jag reggade mig här, tiden går 🥶
  3. doolar

    Supercorsa

    Kört en del Supercorsa på gata, som andra sagt, vid lägre temperaturer och regn så kommer släppen om man är oförsiktig. Ska också tillägga att jag kört Supercorsa på vintern här i Malmö och kommit hem varje gång, så det är inte omöjligt att köra på. Men vid kyla berättar Supercorsa inte ett skit...
  4. doolar

    Välja familjebil, sjukt tråkigt!

    Vill man köpa en bil att ha i 20+ år ska man nog fundera extra på om man ska ha något nyare än 90-tal. Vem tillhandahåller alla komponenter till canbus systemen så länge? Och kunskapen att felsöka dem? En bra ”evighetsbruksis” är lite mer oldschool, jag tänker 745 eller MB W124, eller om man...
  5. doolar

    Abbastand eller motsvarande?

    Lycka till, hoppas ni snart är på fötter igen!
  6. doolar

    Elbil eller inte?

    Min entusiastbil kostade 90kkr för 16 år sedan, nu får jag väl 400kkr? Men den har inte varit gratis under tiden såklart. 😊 Men jag skiter lite i drivmedelskostnaden, jag själv kör så lite bil privat (typ 500 mil) så det spelar ingen roll riktigt.
  7. doolar

    Abbastand eller motsvarande?

    De säljer Skylift ja! Jg kör Superbikestand med lyftarm för framhjul och numera hjultillsatsen för att kunna rulla runt ekipaget. Mycket nöjd!
  8. doolar

    Abbastand eller motsvarande?

    Ja såg det nu med sidan, hoppas det är tillfälligt. Jag beställde hjulen till mitt Abbastand av Joytime och fick det levererat för ett par veckor sedan, inga konstigheter.
  9. doolar

    Abbastand eller motsvarande?

    Joytime.se är svensk återförsäljare för ABBA stands
  10. doolar

    Elbil eller inte?

    För mig och mina förutsättningar är batteribil inte bättre än en bensinbil. Alltså köper jag ingen batteribil. Måste det vara mer komplicerat än så? Det känns som att alla måste övertyga andra om att de har minsann fel och visst kan klara sig fint med a eller b. Töntigt. Sen finns ju viljan och...
  11. doolar

    🏍 Vårtecken...

    Ja sattttan vad de lagat här i Malmö också, och lämnat grustjockt med… grus. Utan skyltning såklart.
  12. doolar

    🏍 Vårtecken...

    Meteorologisk sommar nu här hemma i Malmö. Trevlett!! Var 19.5 grader häromdan. Avrostning nästa helg på Knutstorp, då ska jag funktionärsköra på lunchen 😁😁😁, 5-6 maj första körningarna på Knutan på riktigt. Snön kan ni andra få behålla, tvättat sommarjackan ikväll, nu köööör vi!!!
  13. doolar

    Isle of MAN TT 2024 organiserad resa?

    What jag var övertygad om att SMCs var fullbokad, det brukar den ju bli snabbt?
  14. doolar

    Doolars BMW R1200RS mysmeck

    Fått hem skridskor till mitt Abba-mekstöd så jag kan rulla runt en hoj i garaget. Funkade fint och var inte alls så bökigt som jag trodde det skulle vara. Blir utmärkt när jag ska skruva i hobbygaraget där det är mindre plats än på jobbet.
  15. doolar

    Open pitch - Förebygga skador & dödsfall för oss motorcyklister

    Ja det finns föga sympati att hämta här också…
Top