Ledigt jobb i Solna

Blackninja

Ny medlem
Gick med
6 Mar 2003
Ort
Stockholm
Hoj
Superfast
Då jag har haft tur att rekrytera 2 bra medarbetare från Sporthoj lägger jag nu ut ett nytt jobb åt en god vän. Flicka som pöjk kan söka.

www.freetrailer.se

Företaget i korthet

Freetrailer (FT) hyr ut reklamfinansierade släp till privatpersoner genom ett antal samarbetspartners, bl.a. IKEA, K-Rauta och Selstor. Samarbetspartnerna har själva köpt all reklamplats. FT har utvecklat ett eget online bokningssystem där privatkunderna själva kan administrera sina bokningar. Bokningssystemet är även en utmärkt kanal för partnerna att kommunicera med nya och befintliga kunder, locka nya kunder till butiken och visa goodwill gentemot befintliga kunder. Freetrailer AB ägs av FT Group A/S och på kontoret i Köpenhamn jobbar ca 8 personer. Läs mer om företaget och konceptet här.

Tjänsten (Customer Service Manager)

Som Customer Service Manager är man kontaktperson till samtliga Svenska samarbetspartners. På daglig basis handlar det till största del om support i internt bokningssystem och DIBS betalsystem. Man är även ansvarig för kontrakt, utbildning och uppföljning till alla nya samarbetspartners.
Andra uppgifter är framtagande av foldrar och informationsblad, uppdateringar av hemsidan, framtagande av statistik och att aktivt se till att omsättningen hos alla samarbetspartners rullar på – och ökar! Man måste tycka om att jobba i ett litet företag, ta mycket ansvar, vilja vara med när företaget växer och komma med förslag på förbättringar och idéer utanför de huvudsakliga uppgifterna. Fördel om man är intresserad av webb och aktivt vill jobba med online marknadsföring. Och viktigt att man tycker om att prata med människor och ge bra service, såklart! Det är det viktigaste.

Jobbet är heltid och kontoret är i Solna. Man jobbar till en början tillsammans med Key Account Manager och planen är att ytterligare 1-2 personer ska anställas nästa år då ett par stora kunder skrivit avtal.


Mvh

Stefan
 
Nyheter
BMW visar upp konceptmodellen R20

BMW har visat upp på en hel...

Prövotid på AM-körkortet införs

En ändring i körkortslagen ...

2025 års motocrossmodeller från Husqvarna

Husqvarna Motorcycles har p...

BMW visar upp konceptmodellen R20

BMW har visat upp på en hel...

Återträff för deltagarna på Carlbarks Spanienresor!

Carlbarks motor arrangerar ...

”Vårservice”!

Ibland hinner man inte rikt...

KTM 990 RC R på väg

KTM har presenterat prototy...

Bike Babes 10 år – bjuder in till mc-mässa

Fotograf: Lotta Kronåker ...

Bike Babes 10 år – bjuder in till mc-mässa

Fotograf: Lotta Kronåker ...

KTM 990 RC R på gång

KTM har presenterat prototy...

Top