Bli rik köp aktier i Pricer

Status
Ej öppen för fler svar.

peuter

nyfiken som bara den
Gick med
18 Jun 2003
Ort
Haninge
Hoj
Yamaha fazer 600
Tänkte ge er som vill bli rika eller få en extra peng ett konkret tips på vad ni ska göra... Jag själv har följt ett bolag som heter Pricer sedan 97: så jag har rätt så hyfsad koll på detta bolaget... Ett genombrott är ytters nära för detta börsbolag som sysslar med elektroniska hyllkantsetiketter till detaljhanden... Pricer har en ledande roll i världen på detta område. De har en marknadsandel på ca 40%... Bolaget fick nyligen en betydande order från värdens näst största handelskedja Carrefour på 100 milj kronor. Carrefour har noggrant studerat 3 st olika företags system i över 1 års tid innan man slutligen bestämde sig för just Pricer:s system. Pricer för långt gångna förhandligngar med stora kedjor runt om i världen om installationer av ESL system. Vad tror ni signalerna blir till de andra kedjorna runt om i världen när det näst största väljer pricer efter noggranna utvärderingar? köp såklart..

klipper in detta om bolaget... Lycka till nu och bli rika jag har tagit position redan.



Pricer AB (publ), grundat i Uppsala 1991, har en världsledande position som leverantör av elektroniska display- och informationssystem till detaljhandeln. Pricer erbjuder elektroniska informationssystem som väsentligt ökar kundnyttan och kundernas produktivitet.



Med det största produktutbudet på marknaden är Pricers ESL-system installerat i mer än 450 butiker på tre kontinenter. På kundlistan återfinns bland andra Europas största samt näst största detaljhandelskedja och några av de största detaljhandelskedjorna i Japan. Pricer erbjuder, i samarbete med ytterst kompetenta partners, en totalt integrerad lösning tillsammans med tilläggsprodukter, applikationer och tjänster.



Pricer AB är noterat på Stockholmsbörsens O-lista. För ytterligare information besök gärna Pricers hemsida. Registrering för att automatiskt mottaga nyheter kan ske via webbplatsen.



Pricer AB (publ)

Bergkällavägen 20-22 Hemsida: www.pricer.se

SE-192 79 Sollentuna Telefon: +46 (0)8 505 582 00

Sverige Organisationsnummer: 556427-7993
 
Last edited:

Mr J

:-)
Gick med
6 Mar 2003
Ort
Vendelsö
Hoj
GSX1000R 07
Är inte det precis samma sak som HL Display gör? De var väl börsens vinnare för 3-4 år sedan har jag för mig. Kanske dags för pricer nu dårå..
 

peuter

nyfiken som bara den
Gick med
18 Jun 2003
Ort
Haninge
Hoj
Yamaha fazer 600
Mr J skrev:
Är inte det precis samma sak som HL Display gör? De var väl börsens vinnare för 3-4 år sedan har jag för mig. Kanske dags för pricer nu dårå..


jo men detta bolaget använde sig av en helt annan teknik som förbjöds nämligen radiovåger medans Pricer kör det infraröd teknik.. HL Display finns nog inte mer har jag för mig
 

peuter

nyfiken som bara den
Gick med
18 Jun 2003
Ort
Haninge
Hoj
Yamaha fazer 600
Pejo skrev:
Skriver du detta i all välmening, eller vill du haussa kursen ?

Jag hausar nog ingen kurs med denna sträng men jag vet däremot vad handlarna tycker om ESL system i sina butiker... så kan jag bidraga med att ni tjänar en hacka gör det mig glad
 

peuter

nyfiken som bara den
Gick med
18 Jun 2003
Ort
Haninge
Hoj
Yamaha fazer 600
Swedie skrev:
Låt säga jag smäckar in 1000kr... vad kan vinsten bli över en viss given tid?


Skulle inte bli förvånad om kursen på ett par års sikt gått upp med några 1000 %... Detta kommer bli årets börsvinnare...
 

peuter

nyfiken som bara den
Gick med
18 Jun 2003
Ort
Haninge
Hoj
Yamaha fazer 600
klipper in senaste månadsbrevet från pricers VD...


Vilken otrolig start på år 2004!

Jag är enomt nöjd med detta genombrott men framför allt väldigt stolt över mina medarbetare som med en fantastisk arbetsinsats har tagit oss till det avtal vi har slutit med Carrefour, världens näst största detaljhandelskedja. Den frankrikebaserade giganten har gjort sitt val efter en lång och mycket professionellt genomförd utvärdering. Att processen varit grundlig, den har pågått i drygt ett år, har för Pricers del varit i huvudsak positiv. Varje detalj Carrefour har valt att gå in djupare på har stärkt Pricers position, och skapat ett förtroende för både systemet och de personer vi har förmånen att kunna koppla till vår organisation. Nu genomför vi som enda leverantör tillsammans med Carrefour den första fasen i det som vi tror eller framför allt arbetar för att vara en storskalig lansering av ESL-system. Vi kommer självfallet göra allt för att Carrefour ska uppfatta oss som det självklara alternativet när de fortsätter sin nästa fas av installationer. Om vi tycker att vi har arbetat hårt för att nå hit, så är detta bara början på en professionell resa som skall ta Pricer dit vi alla vill. En sak kan vi försäkra alla er aktieägare – denna framgång har sporrat organisationen, partners och kunder på ett sätt som vi inte ens kunde tro var möjligt.

Responsen efter nyheten om Carrefour har varit otrolig! Antalet mail och telefonsamtal som strömmat in från befintliga och potentiella ägare, kunder, partners och övriga har slagit alla rekord! Vår framgång har samtidigt medfört en betydande ökning av arbetsinsatsen (och vi som tyckte att vi hade mycket att göra innan). Installationerna för Carrefour startar redan i mars och det är mycket som ska på plats vilket ställer extremt höga krav på samtliga avdelningar. Det är ändå fantastiskt att se med vilken glädje hela gänget tar i när det finns en sådan medgång i företaget. Vår ambition är att leverera enligt detta avtal med bravur. Det finns inget annat alternativ för oss än att återigen få högsta betyg av Carrefour. Hjälp oss med att klara av detta genom att ge oss arbetsro under de närmaste månaderna. Ni kan lita på att vi ligger på så hårt vi bara kan, både med Carrefour och med andra aktiviteter.

Trots att framgången med Carrefour varit den stora nyheten att förmedla från januari skulle jag vilja ge er en uppdatering på ett par andra områden också. Tillsammans med Pricers styrelseordförande Salvatore Grimaldi besökte jag under månaden vår partner Ishida i Japan för att bland annat diskutera prioriterade produktutvecklingsprojekt i vårt gemensamma bolag PIER samt följa och trycka på försäljningen. Det vi sett så långt från våra gemensamma utvecklingprojekt ser mycket lovande ut, och vi ser fram emot att kunna presentera resultatet för er längre fram. Säljverksamheten i Japan fortsätter på den höga takt som vi hade under sista kvartalet 2003 och det är inte utan att det andas optimism i säljgruppen på Ishida. I mars planerar jag att besöka Japan igen för att representera Pricer på SMTS (Supermarket Trade Show), en mässa som riktar sig till supermarkets i Japan.

I skrivande stund utförs installationer i USA som kommer att utvärderas under en tid. Vi har har dessutom fått vår första lab pilot hos en av de större kedjorna i USA och ser med spänning fram emot resultatet av dessa aktiviteter. En annan viktig mässa för oss är Marketechnics i USA som specialiserar sig på tekniska produkter och tjänster för detaljhandeln. Det innebär ett besök till Kalifornien i månadsskiftet februari-mars, ett besök som jag ser fram emot av flera anledningar. Dels för att se de framtidsmöjligheter som presenteras på själva mässan, men naturligtvis även för att skapa nya kundkontakter (sälja), återigen diskutera med vår partner Storenext och besöka våra amerikanska installationer. Jag tror mycket på Pricers nya satsning i USA, och jag skulle inte bli förvånad om nästa stora nyhet rör landet i väst. När i tiden låter jag däremot vara osagt – lite baserat på erfarenhet

Slutligen en mycket glädjande händelse i Sverige – order från KF i Bohuslän/Älvsborg som beslutat sig för att installera ytterligare 10 butiker. Samarbetet med denna KF föreningen har pågått en tid och kännetecknas av en modern och professionell inställning till nutidens arbetssätt inom detaljhandel – en partner i konceptutveckling. Vi ser fram emot fortsatt samarbete med dem och andra KF föreningar.

Nu återgår vi till det viktiga arbetet med att göra ett professionellt och perfekt arbete med våra nya kunder! Det tar 150% av vår tid men det känns bara bra!

Bästa hälsningar
Jan Forssjö
Pricer AB (publ)
 

mb

Gäddrökare
Gick med
17 Apr 2003
Ort
Lund
Hoj
Gixxer 1117 -94
Har själv aldrig ägt en enda aktie (och har inga planer på att göra heller) men många polare förlorade en hel del pengar när IT-bubblan sprack. Med tanke på nuvarande konjunktur är frågan om man inte gör bäst i att behålla sina pengar på bankkontot.
 

SM 570 RR

Jaspilot, fotomodell, god ekonomi.
Gick med
5 May 2003
Ort
.
Hoj
Husqvarna 600
peuter skrev:
Tänkte ge er som vill bli rika eller få en extra peng ett konkret tips på vad ni ska göra...

Visst, lilla du...
Pricer är en högriskare som kan vända lika fort. Borde ju du veta om du handlar med aktier.
Detta är inga "säkra" pengar.

Tänkt på det? :kocko
 

Mawerick

nu även turboladdad version
Gick med
13 Jul 2003
Ort
Åhus
Hoj
Hayabusa
lite trist att man måste köpa 10 000 st åt gången....eller är det jag som missupfattat det hela :va
 

peuter

nyfiken som bara den
Gick med
18 Jun 2003
Ort
Haninge
Hoj
Yamaha fazer 600
SM 570 RR skrev:
Visst, lilla du...
Pricer är en högriskare som kan vända lika fort. Borde ju du veta om du handlar med aktier.
Detta är inga "säkra" pengar.

Tänkt på det? :kocko



Visst stämmer det bra att Pricer just varit en "högriskaktie" men om du som jag följt med utvecklingen i bolaget under flera års tid så vet du också att inom ett par års tid kommer Pricer produkt att vara standard i varje livsmedelsbutik runt om i världen... Kan berätta att i vissa delstater i Usa är det just lag på att butikerna måste ha ESL system i sina butiker för att priset mellan hyllkanten och i kassan ska stämma... en butik fick skyhöga böter just för att priset mellan kassa och hyllkant inte stämde
 

peuter

nyfiken som bara den
Gick med
18 Jun 2003
Ort
Haninge
Hoj
Yamaha fazer 600
Mawerick skrev:
lite trist att man måste köpa 10 000 st åt gången....eller är det jag som missupfattat det hela :va


Ja en börstpost är på 10 t men du kan kanhadla hur få aktier du vill i bolaget eller hur många...
 

SM 570 RR

Jaspilot, fotomodell, god ekonomi.
Gick med
5 May 2003
Ort
.
Hoj
Husqvarna 600
peuter skrev:
Visst stämmer det bra att Pricer just varit en "högriskaktie" men om du som jag följt med utvecklingen i bolaget under flera års tid så vet du också att inom ett par års tid kommer Pricer produkt att vara standard i varje livsmedelsbutik runt om i världen... Kan berätta att i vissa delstater i Usa är det just lag på att butikerna måste ha ESL system i sina butiker för att priset mellan hyllkanten och i kassan ska stämma... en butik fick skyhöga böter just för att priset mellan kassa och hyllkant inte stämde

Inte "varit" utan ÄR!.
Lura inte i folk att köpa en högriskaktie. Speciellt inte här. :fatta!
 

Mawerick

nu även turboladdad version
Gick med
13 Jul 2003
Ort
Åhus
Hoj
Hayabusa
peuter skrev:
Ja en börstpost är på 10 t men du kan kanhadla hur få aktier du vill i bolaget eller hur många...
se där ja....
hur gör jag detta om jag vill handla via min internet bank??
Hoppa upp på hojen och kom hit och visa vet jag :lol
 

peuter

nyfiken som bara den
Gick med
18 Jun 2003
Ort
Haninge
Hoj
Yamaha fazer 600
Mawerick skrev:
se där ja....
hur gör jag detta om jag vill handla via min internet bank??
Hoppa upp på hojen och kom hit och visa vet jag :lol


ring till din bank så kommer de garanterat hjälpa dig ordna detta... kom ihåg vem som rekade aktien till dig...;)
 

Fastball

Drinkare
Gick med
7 May 2003
Ort
Sthlm
Hoj
CBR 970RR Race kammar, Portad topp, Helsystem mm.
peuter skrev:
Tänkte ge er som vill bli rika eller få en extra peng ett konkret tips på vad ni ska göra... Jag själv har följt ett bolag som heter Pricer sedan 97: så jag har rätt så hyfsad koll på detta bolaget... Ett genombrott är ytters nära för detta börsbolag som sysslar med elektroniska hyllkantsetiketter till detaljhanden... Pricer har en ledande roll i världen på detta område. De har en marknadsandel på ca 40%... Bolaget fick nyligen en betydande order från värdens näst största handelskedja Carrefour på 100 milj kronor. Carrefour har noggrant studerat 3 st olika företags system i över 1 års tid innan man slutligen bestämde sig för just Pricer:s system. Pricer för långt gångna förhandligngar med stora kedjor runt om i världen om installationer av ESL system. Vad tror ni signalerna blir till de andra kedjorna runt om i världen när det näst största väljer pricer efter noggranna utvärderingar? köp såklart..

Saxat från di.se:
"Pricer är fortfarande bara ett förhoppningsbolag och det finns inte mycket att gå på för den som önskar göra en kalkyl på bolaget. Det skriver Dagens Industri i måndagens tidning. Enligt DI är det för tidigt att gå in i bolaget för investerare som vill se relationen möjlighet kontra risk. För att Pricer ska bli lyckosamt måste de stora europeiska kedjorna nappa på bolagets lösningar. DI bedömer risken som hög och rekommendationen är sälj." :tummenupp
 
Status
Ej öppen för fler svar.
Nyheter
Eldrivna Oruga Unitrack

Oruga Unitrack, en motorcyk...

Distinguished Gentlemans Ride 2024 körs 19 maj

Söndag 19 maj är det dags f...

Boka provkörning under Start2Ride nu

Under helgen arrangerar mot...

Dags för 2024 års Start2Ride

Kommande helg arrangerar mo...

Härlig uppslutning på kortegen i Sydnärke!

Den traditionsenliga mc-kor...

Eldrivna Oruga Unitrack

Oruga Unitrack, en motorcyk...

Circuit de Barcelona-Catalunya storsatsar

Gran Premi de Catalunya Mot...

Lunchhälsning från Merzouga!

Bästa ökenguiden, Jordi Arc...

Rapport från Marocko: Dag 1

Vi bekantar oss med lokalin...

Godmorgon från Erfoud!

Top