Recent content by trasher84

  1. trasher84

    Garageplats erbjudes/sökes/efterlyses - Enbart annonser!

    Hej! Söker en garageplats åt en arbetskamrat i Ale kommun eller Kungälv med omnejd. Pålitliga grannar och plats att meka är att föredra :) Skicka gärna ett PM eller hör av er till robert_lindelof@hotmail.com om ni vet något! Ha det gott alla!
  2. trasher84

    Garageplats erbjudes/sökes/efterlyses - Enbart annonser!

    Garageplats sökes i Lunden, Örgryte, Munkebäck, Bagaregården åt en skötsam kompis till mig. Det behöver inte vara någon mekplats utan bara förvaring av hojen. Allt är av intresse :) Skicka gärna ett PM om ni har något eller vet någon som kan hjälpa till! /Robban
  3. trasher84

    Gammal ambulans som MC-transport ??

    Gamla tyska Mercedesambulanser är det gott om plats i annars!
  4. trasher84

    Fälgstripesverktyg

    Jag köpte ett kit där man fick med verktyget. Har för för att det var på Bikersneed eller nåt. Funkade väldigt bra faktiskt. Har monterat en gång utan verktyg också. Tyvärr lyckades jag få det lite kantigt på en hjulsida trots verktyget men det har nog inte med verktyget att göra :)
  5. trasher84

    Stuntvideo Pimpstar - Honda cbr600rr

    Haha jag jobbar i hamnen precis där ni stuntar och jag ser er där ibland. Skönt att ta en liten paus från jobbet och se lite wheelies :)
  6. trasher84

    Fz1 -07

    Jag hade en FZ1N innan min nuvarande hoj och även om den inte var min förstahoj så hade den absolut kunnat funka som det. Effekten är visserligen hög men det handlar ju mer om förarens personliga mognad och förmåga att hantera den. Hojen i sig är väldigt smidig och skön att köra om än lite...
  7. trasher84

    Hej alla hoj åkare

    Väl kommen! :)
  8. trasher84

    Fc-moto, funkar bra? eller hur var det?

    Verkar vara lite blandade erfarenheter därifrån. Mina erfarenheter är kanon. Beställde ett par byxor som kostade 4995:- här i Sverige. Fick betala 340 euro och byxorna kom med UPS till dörren på 3-4 arbetsdagar :)
  9. trasher84

    Var det du???

    En kompis till mig som var på väg till jobbet på sin motard... Det går inte bra för honom nu. Ryggraden har vridit sig och gått av, en lunga förstörd, armen krossad mm... Han har inte vaknat än...
  10. trasher84

    Vi som puttar motard i Göteborg! åktråd bl.a.

    Jag hänger gärna på även om jag inte har en "riktig" motard :) 1. Rick 2. Fast_man 3. krilllan? 4. Jenzino (fick hojen stulen inatt :huvet) 5. 6. Är nog bakis va? :D 7. Budda 71. Rasorblade 8. Trasher84 9.
  11. trasher84

    Var det du???

    Röd Hypermotard vid Ica Munkebäck körandes uppåt idag vid 11-12-snåret? Jag körde en likadan :)
  12. trasher84

    Parkera i stan?

    Jag brukar parkera utanför stället jag skall till, och ta med mig regskylten. Har fäst den i kardborre på hållaren. Det har gått bra hittills i alla fall :)
  13. trasher84

    MClive på Stora Holm 23-25 april

    Dom har snitslat upp två smala, lite kurviga banor. Helt ok men lite kort sträcka :)
  14. trasher84

    Naken hoj POWER

    Jag har provkört de flesta nakna hojar på 1000cc och den jag tycker är mest lik en sporthoj är helt klart Yamaha FZ1. Jävligt schysst hoj och grymt mycket effekt på topp. Dock är det också därför jag skall sälja min men smaken är som baken antar jag :)
  15. trasher84

    Dr.Bike har lämnat oss

    Vila i frid...
Top