Recent content by Saabmosare

  1. Banners i Chrome

    Jag har också problem med chrome. Varje gång jag öppnar sporthoj.com första gången jag startat datorn så blir det bara vitt efter 1-2 sekunder, När jag sedan laddar om den fungerar det utan problem. Provar Med IE och har aldrig problem där.
  2. Sälja hojen till morsan på hösten?

    Det har ldrig varit olagligt att varken köpa eller sälja en motorcykel. Vi lever i et fritt land och vill man spara pengar genom att sköta lite administrativa arbeten så varsågod. Det är ju knappast bedrägeri som somliga påstår. Fulknep kanske, men knappast olagligt.
  3. Utrustning under övningsperioden?

    När jag körde upp som privatist hade jag delar av min crossutrustning på mej. Fick låna skinnställ och ryggskydd av en polare. Annars inga problem. Hjälm, brillor och stövlar. Minns inte om jag hade knä och armbågsskydden på mej. Det såg visselligen förjävligt ut men vad spelar det för roll nu...
  4. Kan ett skinnställ bli för gammalt?

    Sålänge skinnet är omhändertaget är ett några år gamalt kvalitetsställ att föredra som jag förstår alltså. :) Tackar för hjälpen.
  5. Kan ett skinnställ bli för gammalt?

    Som sagt, finns det något som talar emot ett 5 år gammalt ställ tillex? Måste vara bättre att köpa ett äldre kvalitetsställ än ett nytt noname. Något anat som man bör kolla speciellt efter. Dubbla sömmar tycks vara ide att se till att ha. Någon med fler tips?
  6. prova skinnställ innan köp?

    Så tajt ställ du bara kan ha, allt töjer sej. Speciellt nya ställ. Jag hade då inga problem att ha lite kläder innanför mitt gamla 48. Jag är 183cm, 73kg. Prova om du ens kommer i ett 46. Men 50 eller 52 låter på tok för stort om dom nu inte är otroligt små i storlekarna.
  7. Sökfuntionen funkar aldrig :S

    Tackar, det där funkade sjukt mycket bättre än sökfunktionen.:tummenupp
  8. 2009, köra hoj första kvartalet, vinter.... ??

    Fler borde köra hoj på vintern, själv har jag kört ca 200mil bara i januari, som värst startade jag i -16 och åkte 52 mil. Inte som att åka på sommaren men heltg klart en bra erfarenhet. :) Ni som inte åker sporthoj, skaffa en uppsättning endurodubb, halva säsongen finns ju på vintern.:tummenupp
  9. Sökfuntionen funkar aldrig :S

    Har vid ett antal tillfällen försäkt söka med sökfunktionen nu och jag hittar aldrig något som jag söker, och jag är helt övertygad om att jag skriver rätt "kod" med stora och små bokstäver. Så nu när jag inte får några träffar på varken "LC4" "XR600" och sådana självklara saker börjar jag...
  10. Körkort 2008 (Gävleborg)

    Säg inte det, jag tog mitt i sthlm den 27/10 :P
  11. Köra i skogen Stockholm

    Vid I1 på skjutfältet där finns det en bra bit spår att köra runt på. Men som sagt, tillstånd krävs eftersom det är ett skarpskjutfält. Borde inte vara några problem, ser lite folk som är där och åker ibland, har själv bara kört delar av enduroslingan.
  12. Ta körkort utan att äga egen hoj?

    Att bara köra på körskola är inte någon direkt nackdel skulle jag vilja påstå. Visst det blir lite dyrare men du spar ju in köpa hoj, försäkra mm. Fördelen med att ha en egen hoj är ju att du kan träna på allt som körskolan säger att du behöver träna på utan att ta körlektioner för det. Men...
  13. stooffe

    Herregud, kommer tillbaka till sporthoj med uppgraderat körkort och ser att 2 av killarna som hängde på 125:a forumet samtidigt som jag körde 125:a kört ihjäl sej. Fan, känner inte stooffe men minns när jag plockat isär min lykta på Rs 125 som jag hade då. Hjälpte stooffe med lite tips för att...
  14. Helårsförsäkring GSX 1100 ES 1983

    När classica kom på tal, är det någon som vet om man kan försäkra 25kw hojar som är äldre än 20 år på classica? Jag själv har inte hittat något som stopper det men någon kanske vet bättre?
  15. Yamaha R1 Regbesiktning 25kw

    Till besiktningen borde det inte vara några problem att åka. Däremot så är det ju självklart att du måste ha en försäkring, annars blir det släpet.
Top