Recent content by razzer

  1. Vansinnig!! får man göra så? HANDPENNING

    Det var en annan:) Men det hade varit kul att lägga vantarna på icke söderskruvad 30+are.
  2. Vansinnig!! får man göra så? HANDPENNING

    En as fin xv750 -84. Som skulle bli café-åk. Jag har redan en, så jag klara mig:) Men det är kul med två skapelser. En äkta, o en replika:) Jag har ingen tv jag har verkstad:)
  3. Vansinnig!! får man göra så? HANDPENNING

    Intressant tråd detta blev.:hihi Det slutade som sagt med att jag fick tillbaka mina betalade pengar +50% i vad man ska säga plåster på såren. Jag ska inte dra någon inför tinget, men var tvungen att ringa en jurist. Sms konversationen är bindande och jag har rätt till kompensationen alternativt...
  4. Vansinnig!! får man göra så? HANDPENNING

    Man får bita i det sura, blev bara så förbannad:) Jag brukar ha som regel att om man missar en affär så är det mening att man inte ska ha den. Jag köper minst en hoj i månaden så det kommer flera. Och har en likadan som står.
  5. Vansinnig!! får man göra så? HANDPENNING

    Hallå bikers! Jag kollade blocket igår och hittade ett perfekt Mc-objekt som jag ringde på. En fin gammal yama. Jag velade lite men sedan messade jag honom om ett pris, billigt förvisso men han sade ok. Han gav mig sitt kontonummer och sedan satte jag in 18% av totala beloppet. Jag har köpt...
  6. ny butik??

    Hörde av en granne att det ska öppna något nytt i Norrköping efter att Kahrles slog igen dörren... Är det någon som vet något eller bara på hittat??
  7. R6 2002, krånglande växellåda

    Innan du sopar isär snurran kolla fjäder som hjälper kulissrullen att hålla vxl..arna på plats. Är den av eller sliten kan man få lite fenomen. Trligtvis är ingreppen på dina drev ändå skadade så du måste gå vidare, men kolla den först. har det varigt något främande i oljan??
  8. Dålig bromsverkan bak..

    Har du testat att byta bromsvätskan?
Top