Recent content by Poacher

  1. Lite olja i min CRX

    svar nej!!!! Detta är ganska vanligt, den varnar inte föränn oljetrycket sjunker tillräkligt. Däremot så kan det ske när som helst och dessutom värms den lilla oljemängden upp väldigt mycket när du kör, bilen slits mycket hårt. mao har det noll och ingenting med nån survolvo att göra.
  2. Beslutsångest...

    Tja hur gillar du att köra då? med lite varv eller gillar du att ha lite mer ork på lägre varv? Det är ju bra hojar båda. men just motorn har ju olika karraktär.
  3. gixxer gaffel på en zx9r 00?

    inte troligt iaf, det är ju olika märken. Är gaffelbenen lika grova och så på dem? Okörbar har jag svårt att tro att den blir, men du får ju andra fästen för hjulet med så du kanske måste ha hjulet från Suzukin på. Samma med skärmen, allt går ju att modda självklart, men vettigast måste ju vara...
  4. R1 och R6-tråden!

    jag misstänker som någon säger att de har tänkt att under tejpbiten ska man inte ligga om man ska ha lite drag i maskin.
  5. Hur många mil håller en sporthojsmotor?

    Jag menar iaf in på rött och studdsa mot varvstoppen, många gör så och vi hör om en hel del ras då med. Visst är stoppen till för att skydda motorn, men det är ju ändå tänkt att man ska dra av gasen ganska omedelbart inte stå o plåga den. Till rött förutsäter jag att alla sporthojar går då och...
  6. R1 och R6-tråden!

    Det mesta på 98-01, sen ser du ju själv att det blir en annan ram och helt andra kåpor 02, och 04a är en helt ny hoj den med. Fälgar går säkerligen mellan alla på ett eller annat sätt.
  7. Åka fort..

    Du vet att det finns en regel mot att göra inlägg på fyllan här va?:lol
  8. Åka fort..

    hehe isf jag tappade kedjelåset när jag körde typ 270 (eller det vet jag inte förstås, men det hände under den tiden) Kedjan delade sig inte som tur var. Sen dess nitar jag kedjorna.
  9. Hayabusa vs ZX9R vs Thunderace

    thunderace och busan tror jag är bäst av dessa för långresor, inte perfekta givetvis men ok. Thunderace är en vettig hoj egentligen. vilken zx9 är det som menas, pre 98 eller?
  10. Hur många mil håller en sporthojsmotor?

    Detta var ju inte så smart av dem, de drogs ju jättelänge med skumma motorras, flera här på forumet bla har plötsligt råkat ut för motorbyten.
  11. Hur många mil håller en sporthojsmotor?

    ja 10 tusen går de nog lätt om de sköts, men tyvärr slarvar ju många med både det ena och det andra.
  12. Kvällens förnedring: kawa zx10r -med bil :D

    Menar du att det inte var en helsann historia :confused:
  13. kwistfiqare II

    Ogenomtänkt, bilister tänker inte folk på som en grupp, men så lätt konmer inte vi undan som åker hoj. Köra om på höger sida förstår jag överhuvudtaget inte, men jag antar att man är häftig för polarna då.
  14. kan det vara möjligt??

    17" menar du? 16" fram är annars en höjdare med
  15. kan det vara möjligt??

    Jo jag hittar 2 olika uppgivna bredder dels då 130/70-18 och så 140/60-18, vet inte om det kan vara felskrivet då.
Top