Recent content by Pedro

  1. Pedro

    Säker parkering i Malmö snarast

    Fast nu inser jag att du bara vill ha en tillfällig plats? :)
  2. Pedro

    Säker parkering i Malmö snarast

    Hej Anders. Vi har en plats över i vårt garage vid värnhem. Garanterat säkert. Inboxa mig om du vill veta mer. Mvh Petter
  3. Pedro

    Vilken enduro-mc ska jag välja?

    Servicen på en enduro handlar ju inte om olja direkt. Det är ju den lilla biten. Precis som andra påpekat är det användningsområdet som det handlar om. Ska man sladda runt på grusvägar så behöver ju en exc inte speciellt mycket service. De håller skitbra som säkert många på forumet har...
  4. Pedro

    Vilken enduro-mc ska jag välja?

    Jag har alltid bytat var 10h ca och med tanke på hur oljan ser ut brukar det vara lagom. 1h enduroåka = 1h service :). Ungefär.
  5. Pedro

    Enduro - Vilken?

    Jag är ganska ordentligt oteknisk och osugen på att meka, och jag måste säga att förutom några lager ibland så går de av sig själv. Olja, filter och allmän skötsel är viktig naturligtvis, men moderna hojar tål mycket stryk. Plast, kopplingshandtag och andra yttre delar går ju också åt. Du...
  6. Pedro

    Enduro - Vilken?

    I dagsläget är det mycket liten skillnad på en Husqvarna och en KTM Sixdays. Jag tyckte att jag hörde att det ska förändras 2015 eller 2016. 350n är helt fantastisk. Om du planerar att köra "riktig" enduro lär du inte sakna kraft :). Prova om du kan och välj det som känns bäst. Du bör ju prova...
  7. Pedro

    Enduro - Vilken?

    En 300 tvåtakt är ju det hårigaste man hittar så kanske är jag inte överens med dig om att den optimala nybörjarhojen men visst är det kul. Att få gashäng mitt i ett stenigt endurospår är svettigt. Man kan lära sig åka sporthoj på en 1000RR på en go-cartbana också :). Allt går!
  8. Pedro

    Enduro - Vilken?

    Såg nu att du skrev att en ny hoj var aktuell. Då är det KTM-familjen, gasgas eller Sherco som gäller. Japanerna har inte uppdaterat sina hojar på åratal.
  9. Pedro

    Enduro - Vilken?

    Håller med. 250 fyrtakt är det smarta valet. 350 är ett effektmonster i skogen. Det spelar nog ingen roll vilken Japan eller KTM du väljer. Stirra dig inte blind på timräknare. Var noga med att det är en seriös säljare som skött hojen i stället.
  10. Pedro

    Sugen på att rösta på SD?

    SD får inte min röst pga av de saknar empati och är rasister. Skiter fullständigt hur deras ekonomiska modell ser ut eller hur den hade funkat i verkligheten. De är första klassens kronmongos hela bunten och förtjänar inte att diskuteras på någon intellektuell nivå högre än Kalle Anka. Enkelt.
  11. Pedro

    Val av endurohoj (återfall)

    De flesta byter nog kolv på en EXC fyrtakt runt hundra timmar ca. Det är ju sjukt mycket åkning! Skulle tro att det blir detsamma på alla rejsmaskiner oavsett märke.
  12. Pedro

    Enduro vs Cross

    Att köra Enduro har ju egentligen ingenting med grusvägar eller mysåka alls. Det är blandade åsikter här, men om du kör enduro i en riktig slinga med en "riktig" klubb är det bland det mest fysiskt krävande du kan tänka dig. Och roligaste! Fisåka är inget alternativ. Det minst smärtsamma och...
  13. Pedro

    Viaplay i Thailand

    Vet någon om eller hur det funkar? Jag ska till Thailand och vill se på OS på min iPad men jag misstänker att det måste strulas med vpn blabla någonting. Någon tekniskt kunnig med erfarenhet som kan guida? Tack och bock!
  14. Pedro

    För bra erbjudande för att vara sant?

    Visst är det så. Däremot verkar det finnas folk som inte nöjer sig med svar från folk som uppenbarligen har kunskap i ämnet. Någon vill ha svar på en fråga - får korrekta svar av dig och Boris bland andra...och det blir en debatt?
  15. Pedro

    För bra erbjudande för att vara sant?

    Heh. Nope inga frågor alls. Glasklart. Tackar.
Top