Recent content by Henrik 660

  1. Henrik 660

    ER6-tråden

    Den vill inte slockna över huvudtaget. Den gjorde det förr och ett par gånger har det gått att stänga av tändningen och starta om så slocknade den. Men inte nu längre.
  2. Henrik 660

    ER6-tråden

    Hallå! Min ABS lampa släcks inte när jag startar hojen, inte när jag börjar rulla heller. Någon som har en aning om vad det kan vara är eller var jag ska börja leta?
  3. Henrik 660

    Ta bort kamkedjan?

    :confused: Vad har " brickan" för uppgift? är det bara för att framkalla klickljudet? den ser ju väldigt speciell ut. Varfrör klickar det? Är det bara för att höra att kolven är som högst?
  4. Henrik 660

    Ta bort kamkedjan?

    tror jag hittat felet på min ktm 660. det är en "bricka" som sitter på kamaxeln o är fjäderbelastad tror jag. men för att få bort den måste jag släppa på kamkedjan så jag kan ta bort kamaxeln. jag släpper på kedjespännaren men det är inte tillräkligt för att kunna lägga av kedjan från drevet...
  5. Henrik 660

    oregelbundet tickande

    då ska jag börja med det först, kollade med en beviks i linköping o dom var tvungna att beställa men det kanske finns någon i närheten som har en hemma.
  6. Henrik 660

    oregelbundet tickande

    har fått höra att det kan vara kamkedjan. Hur jävligt är det at byta den? Någon som har en bra beskrivning helst med bilder?
  7. Henrik 660

    oregelbundet tickande

    räckar det att köpa fjädern eller hela skiten? vad kan det kosta?
  8. Henrik 660

    oregelbundet tickande

    Mekat lite Har nu tagit bort kamkedjesträckaren och det ser ut att vara som det ska. Sträckbulten löper lätt o låser som den ska. Fjädern verkar frisk, den spänner i alla fall tillräckligt för att det ska vara svårt att skruva dit bulten. Skruvade ihop allt igen men ljudet finns fortfarande...
  9. Henrik 660

    oregelbundet tickande

    hur kollar jag kamkedjesträckaren?
  10. Henrik 660

    oregelbundet tickande

    Har fått ett problem med min KTM 660 smc -03. När den går på tomgång hör jag ett tydligt oregelbundet knackande/tickande, det är inte ventilerna o det slutar när jag gasar lätt. Det kan upphöra några sekunder o sen återkomma helt oregelbundet. Jag har försökt lyssna o känna o det låter som det...
Top