Recent content by gasenibotten

  1. Hur säker är din störtkruka?

    Agv pista gp 5 stjärnor grön-grön-grön-grön:yoparty:
  2. Välja slip-on

    tackför tipsen! hittade dock till sist ett ställe i usa som säljer slip-on:et komplett med kåpan osv så det löste sig;)
  3. Välja slip-on

    Jag hade planerat att köpa ett megaphone slipon ifrån hotbodiesracing. Visar sig dock att om jag monterar bort den gamla burken o sätter dit det nya Så blir det ett stort tomrum. Jag behöver köpa en plastkåpa för att fylla igen detta tomrum o den kåpan säljer inte hotbodiesracing. Vad fan gör...
  4. Inköp av Yamaha R1

    Hur resonerar ni när det gäller servicar då? Har hittat en r1:a som jag är sjukt sugen på som är svensk såld men den har ingen servicebok, vad göra??
  5. Inköp av Yamaha R1

    tack för alla svar, för jävla bra forum detta:banana en annan sak jag tänkte på är, när har en r1 el egentligen vilken sporthoj som helst gått "för" långt? när ska man börja dra örona åt sig när det gäller miltalen?
  6. Inköp av Yamaha R1

    vilket år kom insprutet på dom förresten?
  7. Inköp av Yamaha R1

    jag har kikat på typ 00 - 02:or. så inget nytt, blir både gata o bana o bakhjulet...hur är dom med förgasare gentemot dom med sprut då? tusen tack för alla svar!
  8. Inköp av Yamaha R1

    Ska gå ifrån att köra r6 till att börja köra r1 hade jag tänkt, någon som vet något om vilka årsmodeller man ska undvika, har hört att visa modeller får problem med förgasararen när man kör på bakhjulet med dom? några tips?
  9. På jakt efter garage i Borås till våren

    Förstår det;) lycka till:)
  10. Slanga

    fasen är det ingen i borås som kan tänka sej dra ihop en wheelieskola:tummenupp eller bara någon som är jävlig på det som kan visa mig någon dag hur fan man ska lära sej:yoparty jag MÅSTE lära mej detta!
  11. På jakt efter garage i Borås till våren

    har ett utanför vårgårda (mot borås hållet), kanske blir för långt för dej att åka? har ca 80kvm garage, hade inte kostat dej nått, bara sköj med fler folk i garaget! Hepp!
  12. Val av skinnställ 2 delat vs. helställ

    ser ut som ett schysst ställ. Vitt är dock (tycker jag) lite opraktiskt för det blir skitigt lätt, körde med ett vitt och svart Alpinestarts SP1 innan och som sagt det var svårt att hålla rent det,,man vill ju att det ska se ut som det gjorde när man köpte det men det var svårt.:/.. bytte...
  13. Både ny ägare till sporthoj och ny medlem här!

    hade min r6 försäkrad (helförsäkrad) hos trygghansa, bytte dock ganska snabbt till folksam då jag fick samma försäkring hos dom för HALVA priset!
Top