Recent content by DubbelDeLux

  1. Kawasaki Z1000SX

    Stort tack för tips! Fler sa samma sak. Testade detta och nu rullar den som vanligt igen. :)
  2. Kawasaki Z1000SX

    Jag har en z1000sx - 14. Köpt ny. Den gick perfekt sista åkturen i höstas. Startade upp den idag. Inga problem. Men jag märker att kopplingen inte tar. Alls. Den lilla armen nere vid motorn rör sig, så wiren är hel. Men när motorn är på hör jag ett surrande ljud nedanför den där lilla...
  3. Kawasaki Z1000SX

    Vad kör ni för däck på era hojar? Efter tre år och 1100 mil bytte jag ut mina originalsulor mot Metzeler roadtec 01. Har visserligen bara kört någon mil, men styrningen blev verkligen helt annorlunda. På ett positivt vis, givetvis.
  4. Fel på mig eller på min Scala g9x?

    Hur länge var din knulluppad? Min är helt fulladdad, men ändå är det som det är.
  5. Fel på mig eller på min Scala g9x?

    HELVETE vilken jävla skit g9x är!!! Jag USB:ade in skiten i datorn igår och såg att det fanns en uppdatering. Laddade ner den och antog att min Scala nu var uppdaterad. Idag när jag skulle använda den gick det inte att få igång skiten. Ingen händer när man tycker ON. Helt jävla död är den. När...
  6. Kawasaki Z1000SX

    Vilken växel ligger ni på när ni kör i 90 kmh? Hur noga var ni som köpte nya hojar med inkörningen? Tydligen ska man inte ligga över 4000 rpm under de första 100 milen. Sjukt segt är det. Har dock bara 30 mil kvar till servicen.
  7. Snöre till Alpinestars SMX

    "Innersnöret" till mina Alpinestars SMX-stövlar har gått av. Någon som vet var dessa går att köpa någonstans? Borde detta kunna fixas hos en skomakare?
  8. Fel på mig eller på min Scala g9x?

    Vilka lyxproblem ni har med era Scalor. Min reagerar inte alls på röstkommandon. Det hade iaf varit praktiskt att kunna besvara samtal utan att släppa styret.
  9. Stora körtråden! Läs gärna körtips i första inlägget!

    Äckligt gammal är du iaf. En visst jag kan ställa upp som ledsagare åt dig och hoja någon dag. Var bor du?
  10. Fel på mig eller på min Scala g9x?

    Problemet är att Scalan inte reagerar på mina kommandon. En gång har jag lyckats få den att sätta på och stänga av musik när jag tryckt ner pratbubblan på mojängen. I övrigt reagerar dem inte alls. Den känns rätt trasig. Senaste uppdateringen har jag.
  11. Fel på mig eller på min Scala g9x?

    Jag installerade mitt intercom i hjälmen idag. Men jag lyckas inte alls begripa hur röststyrningen funkar. Eller rättare sagt: det funkar inte alls. Jag kan svara på samtal via mobilen, och micen fungerar som den ska. Jag har VOX "on" i inställningarna. Vad är det jag har missat?
  12. Stora körtråden! Läs gärna körtips i första inlägget!

    Hur tjock och hur gammal?
  13. Mobilhållare till styre

    Jag köpte ett X-Grip, men hur fan får jag fast det på styret på min z1000sx? Spika?
  14. Bluetooth Headset

    Funkar verkligen inte röststyrning på 20s?
  15. Mobilhållare till styre

    Är X-gripen stabil? Var och kikade på den på Clas ohlson och de rekommenderade den inte till MC.
Top