Recent content by Bandit-1200

  1. Bandit-1200

    Neutral-lampan blinkar, problem på besiktning?

    Brukare vara så att växelgivaren sluter mot jord och tänder lampan. Börja felsök med att lossa kopplingsstycket på ledningen från växelgivaren. Slutar lampan att blinka då är det fel i växelgivaren. I annat fall får du följa ledningen upp till lampan. Då ligger ledaren och kommer mot jord...
  2. Bandit-1200

    Suzuki Bandit 1200-tråden

    Gå in på FB och gå med i "Vi som åker Suzuki Bandit" och lägg ut den i den gruppen. Där finns bara Banditfantaster. Tyvärr verkar forumdöden slagit till på många ställen nu för tiden, men du kan ju försöka där bland Bandit lovers. Dem här tråden på Sporthoj tycker jag verkar ha blivit helt död.
  3. Bandit-1200

    Plocka lös topplock på R1:a

    Har haft samma problem. Löste sig genom att plocka bort både brygga och insugningsgummin.
  4. Bandit-1200

    Intressefråga: ventilspel

    Det var liksom min tanke. Speciellt om man har en vass kamlob
  5. Bandit-1200

    Intressefråga: ventilspel

    Vad jag förstår har du överliggande kam. Med ny fot och topplockspackning kan kamaxeln komma att ligga lite högre vilket kommer att innebära att kamaxeln vridits någon grad. Kan vara detta som ger annat ventilspel.
  6. Bandit-1200

    Intressefråga: ventilspel

    Det är väl bara på gamla stötstångsmotorer som tjockleken på topplockspackningen kan påverka ventilspelet om man inte ställer in det efteråt.
  7. Bandit-1200

    GSXR 1100 86 elproblem.

    Hur är statusen på ditt batteri? Ett kasst batteri dyker när belastningen läggs på.
  8. Bandit-1200

    Är det okej att färgsätta hojen så här för att synas bättre?

    Följande är det formella: Om dina dekaler är reflekterande är den blå otillåten. Endast vitt eller gult får avges framåt. Allt enligt TSFS2021:11 kap 5 §4. Du lär knappast få problem med din färgsättning (annat än möjligen kränkta forumsdeltagare:giggle:)
  9. Bandit-1200

    Verkstad som "servar alla märken" - hur bra är de?

    Det man kan fundera över, är om dom har råd att abonnera på diagnosverktygen för alla fabrikat. Moderna hojar är ju lika komplicerade som bilarna är nu för tiden. Verkstadsmanualen till den B King jag hade förut, var på 700 sidor, varav minst hälften handlade om diagnosverktygen.
  10. Bandit-1200

    Var sitter blinkersreläet på en Suzuki Bandit 1200s-97?

    Kan du ha glapp någonstans eftersom det plötsligt börjar blinka? Om du monterat LED-blinkers behöver du byta blinkersreläet, annars blinkar för snabbt, eller inte alls om belastningen är för låg.
  11. Bandit-1200

    Misstänkt annons

    Så här kan hon se ut. Synd att hon inte visade mer av ansiktet, då hade man kunnat få ihop bilden.
  12. Bandit-1200

    Var sitter blinkersreläet på en Suzuki Bandit 1200s-97?

    Enligt verkstadsmanualen sitter den under bakre kåpan på vänster sida strax under sadeln. Pos 5 i bilden. Enligt länken ovan ska den sitta vid framljuset, men det gäller för USA modeller. Obegripligt enligt mig hur det kan skilja så.
  13. Bandit-1200

    Misstänkt annons

    Luktar födelsedagsprank.
  14. Bandit-1200

    Suzuki Bandit 1200-tråden

    Varför menar jag att den går fett? Jo, du har sot alldeles för långt upp på isolatorn. Det ska vara renbränt längre ner på den. Många tycker att chokladbrun är den rätta färgen, men i realiteten kan en renbränd isolator lika gärna var vit, som toppen på din.
  15. Bandit-1200

    Suzuki Bandit 1200-tråden

    Jag skulle säga att den går lite fett. Jämför bilden på mitt stift. Fråga om nålens placering har jag sökt på oxå, utan att få något svar. Varför en bricka när man kan flytta klipset lika mycket? Vad jag förstår kommer detta från en kille i USA, "fast Larry" eller något. Kan det vara andra nålar...
Top