Recent content by andy-l

  1. andy-l

    Stulna hojar Stockholm

    en bekant blev av med sin hoj under helgen, kontakta gärna honom om någon får syn på den! --- Någon gång under helgen (11-14 oktober) blev min Triumph Street Triple 675 stulen. Den är registrerad i Spanien och har spanska registreringsskyltar. Motorcykeln är svart med guldfärgade detaljer...
  2. andy-l

    Garageplats på Södermalm sökes

    Hej! Garageplats på södermalm sökes, gärna så nära kocksgatan som möjligt. Alla tips är uppskattade! /Andreas
  3. andy-l

    Stulna hojar Stockholm

    ser ut som att det kanske är samma hoj som jag stötte på http://www.sporthoj.com/forum/showthread.php?p=5282576
  4. andy-l

    Någon som saknar en orange KTM (sthlm)

    här stod den: http://www.hitta.se/LargeMap.aspx?z=1&mp=%3Cpts%3E%3Cpt%20x%3D%221615098%22%20y%3D%226583906%22%20i%3D%22http%3A//www.hitta.se/images/point.png%22%3E%3Ct%3EStulen%20KTM%3C/t%3E%3C/pt%3E%3C/pts%3E Har dock inte sett till den sen dess.
  5. andy-l

    ZX10R-tråden

    valtermoto: http://www.nilssonsmc.se/produkt/Kawasaki-ZX10R-04-0-Avgassystem-Hallare-Valtermoto
  6. andy-l

    Någon som saknar en orange KTM (sthlm)

    drog dit för att plåta ramnr men nu var hojen borta. Och det känns ju inte så troligt att polisen redan har vart där och hämtat den. Ser jag den igen kollar jag ramnr och sätter på ett lås om den är stulen.
  7. andy-l

    Någon som saknar en orange KTM (sthlm)

    Jag har pratat med polisen som skulle åka och kolla på hojen. Vart sitter ramnr?
  8. andy-l

    Någon som saknar en orange KTM (sthlm)

    tidigare idag såg jag en yngre kille körandes på en orange KTM utan hjälm, antar att det är samma. ingen reggplåt, är det någon som saknar denna?
  9. andy-l

    ZX10R-tråden

    när vi endå pratar om fälgstripes... jag tänkte ta bort mina gröna originalfälgstripes, men jag känner inte nån kant när jag drar med fingret... är det klarlackat över?
  10. andy-l

    ZX10R-tråden

    Skriv exakt vad för plast du är ute efter, finns en chans att någon här har det liggandes på hyllan i garaget! Jag har själv precis plockat ihop min hoj, köpt en del kåpor och prylar från användare här, och en del på ebay. lycka till!
  11. andy-l

    ZX10R-tråden

    nevermind, the löste sig! :)
  12. andy-l

    ZX10R-tråden

    Halloj! Jag försöker få dom stora kåporna på plats, men kabelhärvan hamnar ikläm hur fan jag än gör. är det nått trick som jag är för dum för att förstå?! :-) Hur ska den ligga?
  13. andy-l

    ZX10R-tråden

    Tack för tipset, drog iväg en förfrågan till dom! har även fått lite PM från folk här på forumet, ska nog gå att pussla ihop hojjen igen ;) /Andy
  14. andy-l

    ZX10R-tråden

    Halloj! Jag är på jakt efter lite delar till min 08:a, skicka gärna ett PM om ni har något av följande till salu! * stora motorkåpan på högersidan * lilla motorkåpan på högersidan * fotfästet/"huvudbiten" på höger fotpinne, eller hela fotpinnesatsen på höger sida * toppkåpan höger sida (helst...
  15. andy-l

    ZX10R-tråden

    Blinkers sitter numera där "running lights" satt (vet inte vad det heter på svenska :)), alltså inne vid lyktorna.
Top