Jävligaste osten som finns?

  • Thread starter Thread starter Teo
  • Start date Start date

Teo

Apesquad
Gick med
22 Apr 2003
Ort
Stockholm
Hoj
2016 KTM 1290 SD, 1995 Yamaha TT600S
Samlade intelligensreserven! Jag behöver hjälp att hitta en riktigt jävlig ost.

Vi är några connessurer som i tid och otid brakar av ostkvällar där vi frossar i jäkliga ostar.

Det finns ostar med larver i och trötta getostar men det vi är ute efter är starka, torra ostar som man
bryter ihop av. Cabrales är än så länge herren på teppan då den smäller till i munnen och bedövar hela skallen samt renderar i efterföljande klimakteriesvettningar.

Finns det någon jävligare ost månne? jelp mej!
 
Flänsost?

Helvete, skäggo hann före...
 
Det torde gå att göra ost på bröstmjölk.. kanske inte den värsta smaken, men borde kunna skapa kväljningar.. Kan ju spä ut med smörsyra oxå annars..
Edit: Kom på att det kan vara svårt att få tag på bröstmjölk.. Jag lyckades genom att ringa runt till unga WT-mammor och uppge att jag behövde bröstmjölk i min forskning för att kunna förbättra innehållet i barnmatsburkarna, för findus räkning...
Ett litet tips bara..
 
Last edited:
Smal ostsmak här på forat. :rolleyes:

Dessutom heter det inte Flänsost! :mattias

Det heter Boursin! :fakta

BoursinCheese.jpg

@Topic:
Har inget att tillföra annat än att jag blev sugen på Cebrales!

Färskost är för tjejer btw! :tuttar

:hej

/e
 
Cabrales är som sagt hittills måttstocken.

Löjligt fin!

q_Cabrales_A.jpg
 
Provat Limburger - surströmmingen bland ostar? Går inte av för hackor... Cabrales sägs ju annars vara bland de hårigaste när det gäller smakchock:brinnerup
 
Du är alltså bara ute efter en jävligt stark ost, oavsett "smak"? Ungefär som att hitta den starkaste ölen, skitsamma om den smakar bajs, bara den har minst 11% alkohol?

Varför inte njuta av "riktiga" ostar från det enda landet som vet hur man tillverkar, dvs Frankrike.
 
Du är alltså bara ute efter en jävligt stark ost, oavsett "smak"? Ungefär som att hitta den starkaste ölen, skitsamma om den smakar bajs, bara den har minst 11% alkohol?

Varför inte njuta av "riktiga" ostar från det enda landet som vet hur man tillverkar, dvs Frankrike.

Jävligt stark har jag inte efterfrågat. Den ska vara jävlig och det är något helt annat. Det finns milda ostar som smakar fint men sitter man och knaprar på flera vill man gärna trappa upp terrorn mot smaklökarna.
Cabrales är Spansk så än så länge får Frankrike känna sig besegrade.

Jag personligen gillar inte getostar så mycket utan är mer inne på Franska/Spanska mögelostar, Italienska hårdostar som Parmigiano-Reggiano, Grana Padano samt även Schweiziska Gruyere.
 
Casu Marzu kanske?
Men ni måste nog åka till Sardinien, Italien för att ev kunna äta den då den är förbjuden enl EU ;)
(och därmed den enda anledningen till att man vet att den finns)

Men annars?
inte den blekaste.
 
Casu Marzu kanske?
Men ni måste nog åka till Sardinien, Italien för att ev kunna äta den då den är förbjuden enl EU ;)
(och därmed den enda anledningen till att man vet att den finns)

Det är den som har fluglarver i sig.
 
Sluta sjåska nu. Leverera lite jävliga ostar i stället.
 
Nyheter
Tierp Arena värd för EM i Dragracing

Den 7–10 augusti 2025 förva...

120 unga motocrosstalanger från hela världen möts i Uddevalla

Screenshot Den 16–17 aug...

En vecka kvar!

Nu är det exakt en vecka kv...

Farligt vilseledande alkomätare på marknaden

Ett stort oberoende test ut...

Specialbyggd Yamaha XSR900 GP hyllar Rainey

För att fira den trefaldige...

Vi provkör Indian Sport Chief RT

I Allt om MC nummer 8 som k...

Ducati 996 SPS – fabriksny 99:a – såld för rekordsumma

När en hojfirma i Tombolo i...

Äldre än en gentleman

Vi har fotograferat en 100 ...

MV Agusta återgår till 100% eget ägande

MV Agusta Motor S.p.A. till...

MV Agusta åter självständigt

MV Agusta Motor S.p.A. till...

Back
Top