Något Jag funderat på länge är varför Italiensk mat anses som bara sååå läckert företrädelsevis av cheyer.
De läggs upp mozzarella- och tomatskivor i varannat-mönster med en skvätt premium olivolja och en basilikaquist. Sker detta under en cheymiddag så kan de hända att cheyerna blir så frigjorda att de helt sonika äter hela skiten på golvet i ren protest mot männens förtyck.
Mat som är smakrik (god) innehåller oftast mycket fett och socker, något vi har försmak för då vi som apmänniskor rotade efter energirik föda under stenar och kanske bakom en björk och då sökte oss till bär och nötter och kanske en stackars tranhare och gav fan i smaklös blast av olika slag.
Mozzarella, focaccia, soltorkade tomater, mm har en gemensam nämnare och det är att det inte smakar ett skit om det. Kan det vara så att den moderna quinnan undermedvetet tror sig äta nyttig mat då de ger sig på det totalt smaklösa Italienska köket?

De läggs upp mozzarella- och tomatskivor i varannat-mönster med en skvätt premium olivolja och en basilikaquist. Sker detta under en cheymiddag så kan de hända att cheyerna blir så frigjorda att de helt sonika äter hela skiten på golvet i ren protest mot männens förtyck.
Mat som är smakrik (god) innehåller oftast mycket fett och socker, något vi har försmak för då vi som apmänniskor rotade efter energirik föda under stenar och kanske bakom en björk och då sökte oss till bär och nötter och kanske en stackars tranhare och gav fan i smaklös blast av olika slag.
Mozzarella, focaccia, soltorkade tomater, mm har en gemensam nämnare och det är att det inte smakar ett skit om det. Kan det vara så att den moderna quinnan undermedvetet tror sig äta nyttig mat då de ger sig på det totalt smaklösa Italienska köket?
