Klyrre
Gudomlig sporthojare
Tänkte ge mej på å grilla nåra biffar imorrn, har aldrig grillat nöt innan å efter lite efterforskningar verkar de som att ja tagit mej vatten över huvudet
...
Har 3 färdiga skivor på ca 210g styck, hur lyckas ja bäst me detta? Ja siktar på medium...
Räcker de me rumstemp på köttet å 2-3 min per sida innan bitarna får vila eller bör ja blanda in ugnen i de hela? Svårt å mäta tempen i en skiva på 20-25mm...
Som den novis ja e tippar ja att de kommer serveras skosula imorrnkväll

Har 3 färdiga skivor på ca 210g styck, hur lyckas ja bäst me detta? Ja siktar på medium...
Räcker de me rumstemp på köttet å 2-3 min per sida innan bitarna får vila eller bör ja blanda in ugnen i de hela? Svårt å mäta tempen i en skiva på 20-25mm...
Som den novis ja e tippar ja att de kommer serveras skosula imorrnkväll
