Merovingian
Guest
Jag ställde ifrån mig en matkasse på en stol igår och skjöt korkat nog in stolen under bordet.
I kassen fanns bland annat:
-Mjölk
-Creme fraiche
-Kräftstjärtar i lag, försluten burk
-Rom
Dessa saker stod framme i cirkus ett dygn innan jag ställde in dem i kylen.
Jag har utfrågat allehanda folk vad de anser om ätbarheten, främst då gällande kräftorna och rommen. Någon sade släng, annan sade ät.
Själv känner jag väl inte att ett dygn borde göra någon nämnvärd skillnad.
Men hur länge kan man egentligen vänta sig att matvaror som dessa faktiskt håller i rumstemperatur? Förr fanns det ju inte kylskåp, och det gick ju bevisligen ändå.
I kassen fanns bland annat:
-Mjölk
-Creme fraiche
-Kräftstjärtar i lag, försluten burk
-Rom
Dessa saker stod framme i cirkus ett dygn innan jag ställde in dem i kylen.
Jag har utfrågat allehanda folk vad de anser om ätbarheten, främst då gällande kräftorna och rommen. Någon sade släng, annan sade ät.
Själv känner jag väl inte att ett dygn borde göra någon nämnvärd skillnad.
Men hur länge kan man egentligen vänta sig att matvaror som dessa faktiskt håller i rumstemperatur? Förr fanns det ju inte kylskåp, och det gick ju bevisligen ändå.