Citat Ursprungligen postat av Benne_02 Visa inlägg
Hej, jag vet att det inte har hänt så mycket på tråden.
Jag ska hålla detta kort, jag har köpt en annan motorcykel istället, en Honda NS 125 från 1986. Varför?
1. Den hade ett finnare elsystem.
2. Den startade och körde bra.
3. Den hade en fin tank, förutom en buckla men den är ju 30 år gammal!
4. Den var redan registreringsbesiktigad till 9kw. Detta betyder att den går som lätt motorcykel enligt dagens regler och det gjorde inte suzukin.
5. Den var större. Suzukin var väldigt liten oich jag tycker att det känns bättre när man sitter på Hondan.
6. Kostnader plus pengar var största anledningen. Suzukin hade en genomrostad bensintank, hopplöst... Det kostade runt 1500kr för en ny tank. Det faktum att den var regestrerad som en lätt motorcykel sparar mig runt 3000kr plus tid. Elsystemet hade också tagit tid och kostat pengar att fixa. Motorcyklen kostade mig 4500kr.

Till alla er som verkligen ville att jag skulle göra en Cafe Racer utav suzukin, jag är ledsen. Men jag hoppas ni förstår att jag är 15 år gammal, har en lite tidsbrist eftersom jag vill att den ska vara klar till mars och har inte hur mycket pengar som helst.
Motorcykeln hade klart gått att rädda men det hade kostat mer pengar och mer tid än Hondan kommer.

Jag kommer självklart fortafarande bygga en Café Racer, men av Hondan istället, vill ni se bygget? I så fall kan jag lägga upp en ny tråd där jag uppdaterar er om var vi ligger i bygget och vad nästa steg är.
Låter som om du fattade helt rätt beslut. Släng upp en tråd med det nya bygget, eller kontakta admin så kan de ändra rubriken på den här tråden. Hur det än blir vill vi gärna vara med som bisittare.