Recent content by Ullis 750

  1. Skånefika

    Jag såg den men tänkte att det är roligt om man fångar upp hela Skåne. Tex att man ses i Sjöbo och dricker kaffe tillsammans så kan folk från hela Skåne möta upp. Var min tanke...:hej
  2. Skånefika

    Någon som har lust att ses och ta en kaffe, ev söndag/måndag? Jag gillar att köra själv (min egen takt) men jättekul om man kan ses och ta en kopp kaffe någonstans längs med Skånska vägarna. Om någon ger en tid och plats så kanske vi kan bli ett gäng som möter upp där från olika håll?
  3. Vägsopning Skåne

    Ok, tack för svar, men jag tycker det är lite otäckt med gruset. Kör du även på mindre vägar? Någon som vet när vägarna rensas? Norra Skåne? Jag har tänkt att köra uppåt nordväst en dag och upp mot Växjö en annan, någon som vet hur det ser ut där?
  4. Vägsopning Skåne

    Hej! Har försökt googla men finner ingen info. Någon som vet när gatorna vårsopas i Skåne? Är lite orolig att köra innan de har sopat bort vintergruset.
  5. Cykeln startar inte

    Tack för tips!
  6. Cykeln startar inte

    Tusen tack, det skulle vara super!!!!! Jag bor på Norra Fäladen. - - - Updated - - - HAr inte märkt något annat fel. - - - Updated - - - Vad är fuggar?
  7. Cykeln startar inte

    Hej! Har en 1998 Suzuki GSX 750f. Den har varit trögstartat ett bra tag, har fått prova fler gånger, och ibland har det hjälpt att vänta en halvtimme och försöka igen. Men nu får jag inte igång den alls. Den hostar när jag försöker starta men tar liksom inte fart. Dvs motorn är inte helt död...
  8. Fel på stödet Lundatrakten

    Tack alla :tummenupp Ska prova smörja. Idag tryckte jag på "kontakten" några gånger för att visa en kompis vad som felade. Sen har jag kunnat starta flera ggr utan problem.
  9. Samåkning i Lund

    Är det Staffanstorps mc som har den? Eller hur finner jag den?
  10. Samåkning i Lund

    Vad sägs om en onsdagskörning :) ?
  11. Samåkning i Lund

    Tack, är tyvärr upptagen idag :( Hittade denna tråd först nu
  12. Samåkning i Lund

    Halloj! Någon som gillar att köra lugnt och har lust med en tur onsdag, fre, lö, sö i veckan som kommer? En kaffetermos och några timmars cykelutflykt i tryggt körtempo. :banana Kommentarer om hur tråkig jag är som vill köra tryggt undanbedes ;)
  13. Fel på stödet Lundatrakten

    Hej! Undrar om någon vet ett bra o inte alltför dyrt ställe dit man kan komma med sin cykel? Har något kontaktfel i sidostödet på cykeln så den vill ofta inte starta. Tvingas dra stödet fram o tillbaka några gånger innan den startar. Borde inte vara så svårt att ordna men var tar de emot...
  14. Göteborg, mc-garage?

    Fantastiskt vad allt löser sig med MC-folk:tummenupp Tusen tack för garageplats :tummenupp
  15. Blåsigt

    Provade köra E20 från Örebro igår men fick byta till småvägarna pga blåsten. Det kändes svårt med nacke/huvud. Vindarna tog liksom taget om hjälmen och kastade huvudet. Kändes riktigt skumt. Och cykeln vinglade i körbanan (inte vinglade kanske men jag körde lite fram o tillbaka inom min körbana)...
Top