Recent content by TukTuk

  1. TukTuk

    Narkos?

    Har varit "narkoserad" 2 ggr och har båda gångerna mått precis som vanligt när jag vaknat. Faktiskt piggare än när jag vaknar på morgonen... Första gången vaknade jag, kände ifall benet var ok( tagit bort skrot ), klev ur sängen på var väg därifrån när sköterskan kom springande efter mig...
  2. TukTuk

    Hur långt har ni hunnit köra i år?

    Lite över 1 mil - kom precis hem efter premiären! :)
  3. TukTuk

    New York under attack!

    Klart det bästa tuben klippet på länge! :yoparty
  4. TukTuk

    UD slutar betala för evakuerade svenskar

    Skicka den delade notan till dem. Jag hade gladeligen betalat om det inneburit att jag blivit hämtad hem från ett ställe med stridsvagnar utanför staden. Att vi tillhandahåller våra medborgare den tjänsten ser jag som självklart.
  5. TukTuk

    Undrar om han kandiderar till ny arbetsmarknadsminister??

    HAHAHA! Bara på de lata kaffedrickarna! Han har ju en poäng! Sedan att en sådan fruktansvärt störig kille överlevt är direkt skrämmande.
  6. TukTuk

    Halalslaktat kött

    Nu har jag stirrat in i kycklingens röv ett tag men har fortfarande inte lyckats utläsa något. :va Här är ett tips till er alla... Antingen äter ni och njuter av kött såsom människan gjort i alla tider eller så låter ni bli allt kött och njuter av er höga häst.
  7. TukTuk

    Att hantera pengar....

    FED to the rescue!! Nej, visst f*n... fel land.
  8. TukTuk

    Jävla helvetes Svensk direktreklams mobiluppringning

    Fråga direkt om det är ok att samtalet spelas in och att de kommer faktureras xxx kr för varje minut av din tid de upptar. Var nog med faktureringsadressen... ;)
  9. TukTuk

    Försöksperson - har ni provat?

    Kul!! Glöm inte att regelbundet dokumentera och rapportera till oss här på SH! Varje åkomma är av intresse! :) Men seriöst... Har du tänkt igenom detta? Dryga ut kassan med något som kan ge dig men för livet? Vet folk som gärna gett bort alla sina tillgångar för att bli av med vardagsproblem...
  10. TukTuk

    Är det här Smartman?

    Jag tycker hans blogg verkar väldigt seriös och påläst. Han vet saker som jag alltid funderat över! Kanske kan inte alla svar fås på Sporthoj? Vad förvirrad jag blir.
  11. TukTuk

    Har någon någonsin vunnit på Triss?

    Småsummor som jag tagit nya lotter för. Vilken idioti det är egentligen. OM man nu ska satsa på spel borde man ju välja det spel med högst chans att vinna. Räknat på både odds och genomsnittsvinst då alltså. Vilket spel är det?
  12. TukTuk

    LUCIAKORTEGE I MALMÖ 12 dec

    Bumpar tråden... Ser ut att vara mest touringfolk. Någon här på SH som ska med?
  13. TukTuk

    Idag är jag förbannad därför att...

    Tog ut skrot ut vadbenet( eller vad tusan det nu kallas ) och nu har jag ingen känsel ovanpå foten utan det känns som när man suttit på dass för länge. Sticker och jävlas när man rör foten.
  14. TukTuk

    Jag ryser av den här bilden

    Det är ju trots allt INGET mot Monas fifflande. Jag förstår inte hur hon ens tillåts röra sig i politiska kretsar. [YOUTUBE-ID]HE6VXnScmC4[/YOUTUBE-ID]
  15. TukTuk

    Svenska skolungdomar är sämre idag än förr

    Det är bara att inse att invandringen ligger bakom en stor del av denna försämring. Jämför skolor i invandrartäta områden mot övriga så ser man snart var medelsänkarna är. Vidare så krävs det inte så många stökiga/underutbildade elever för att det rejält ska drabba hela klassen. Frågan är då om...
Top