Recent content by TT-Henke

  1. TT-Henke

    Bankörning med UMCC på Mittsverigebanan tor 28:e Juli 400kr

    Jo, jag och CBR´n åker med Erik i hans räser och jag har fixat boende åt mig på campingen. Kanske dags att man anmäler sig och betalar också? :p *edit: klart å betart!
  2. TT-Henke

    Bankörning med UMCC på Mittsverigebanan tor 28:e Juli 400kr

    Men KUNG! Då är det bara själva transporten av hojjen som måste ordnas.
  3. TT-Henke

    Bankörning med UMCC på Mittsverigebanan tor 28:e Juli 400kr

    Är det någon som ska åka bil hem samma dag? Har lite problem med logistiken nämligen. Och är inte så sugen på att köra hem med hojjen efter en hel bandag.
  4. TT-Henke

    Somliga gnällde förut..

    Sjukt... Den mannen.. myten, legenden. Räcker inte med knäskrap, han kör med armbåge också :p
  5. TT-Henke

    UMCC Banåkning 28 Juli Midlanda!!

    Klart man är på! CBR´n måste ju få bekänna färg på banan. Avvaktar lite på sponsor delen dock. /Henke Sponsorer: 1. Thommy Berglund 2. Erik Holmgren 3. Jonas Granström 4. Robert Lindgren 5. Roger Borgeryd 6. Jesper Rova 7. 8. 9. 10. 11. 12. Jag vill köra på Midlanda 28 Juli: 1. Fredrik...
  6. TT-Henke

    Fler CBR`r åkare i Umeåtrakten?

    Halloj Efterlysning! Funderar på om det finns fler CBR åkare i krokarna som hänger här? Kanske rent utav några som är medlemmar i UMCC redan? Kan ju vara bra att utbyta tips och trix och även reservdelar. /H
  7. TT-Henke

    929-tråden

    Tjena Saknar lite delar på CBR 929 -01:a. Jag skulle behöva lite måtten på en distans till det övre motorfästet på höger sida. Och gärna längden på bulten också. Är det någon vänlig själ som kan hjälpa till med detta tro? Tack på förhand!
  8. TT-Henke

    Onsdagskörningarna säsongen 2011!!

    Nejdå, kortet kvar. :) Har dock nekat så vi får se hur det går.
  9. TT-Henke

    Onsdagskörningarna säsongen 2011!!

    Det vart en riktigt trevlig tur med 6-7st hojjar =) Synd bara att jag tyckte att det var en bra ide att vika av tidigare för att spara lite på bakdäcket och komma hem lite tidigare... NOT! Jag har nöjet att meddela att farbror blå har en ny civilbil, silvrig passat kombi, samt att det har fina...
  10. TT-Henke

    Onsdagskörningarna säsongen 2011!!

    Ser ut att bli löjligt bra väder i veckan. Laddar för att hänga med på onsdag, tar med mig sambon om inget kommer ivägen. Barnvakt fixad =) (bromsvätskan bytt, nya däck beställda...!)
  11. TT-Henke

    Privatannonstråden Umeå!

    Säljes: skinnställ Dainese st 46 Halloj Finnes ett stycke fräscht Dainese tvådelat skinnställ storlek 46. Bör motsvara ca 40 på dam sidan(?). Jackan: Hårda skydd på armbågar och axlar. Löstagbart innerfoder. Två yttre fickor och två innerfickor. Byxorna: Hårda skydd på knän och smalben. Två...
  12. TT-Henke

    Civilbilar Västerbotten

    Dom har ju mängder av civila bilar som används i alla möjliga sammanhang. De som är intressantast är de som används aktivt av trafikpolisen, vilket bara är ett fåtal. Någon aning om vad det är för poliser som använt sig av de som är på bilden?
  13. TT-Henke

    Månadsmöte september

    Jobbar över men ska försöka hinna förbi.
  14. TT-Henke

    Onsdagskörningar 2010

    Jorå, vi vart 5 tappra själar. Träffade på både 2 civilbilar och 1 älgkalv i urskogen runt Botsmark =)
  15. TT-Henke

    Onsdagskörningar 2010

    Onsdag igen! Jag är klart sugen, trots rejäla skavsår pga löpträning med CBRn... Soppatorsk :huvet Häng på nu! Snart blir det kallt igen, passa på att njut av dagarna som är kvar :)
Top