Recent content by Treo

  1. Touring på Åland... The true story!

    Den är på ERF rejset på gelleråsen imorrn.
  2. Nu vet ni hur det känns...

    Yes, 70 meter! ungefär som på riktigt alltså.. :3freak
  3. Åland!

    Jag är helt enkelt så fräck att jag klistrar in sevärdhetslistan som TomK skrev ner i en tråd för ca ett år sedan. Den är aktuell ännu.
  4. ***StreetFighter***

    Om du har tänkt bygga om en såpass modern hoj som t.ex. Aprilia Mille, vore det inte enklare att bara köpa en Aprilia Tuono från början ? :)
  5. Bilder på era kawasakis

    Fina hojar allihop, men väldigt få bilder på den snyggaste modellen av dem alla.. ZX-7R ! :Bugar
  6. Poll : Mellangas vid nedväxling ?

    Går faktiskt förvånande fort efter nåt års övning.
  7. Poll : Mellangas vid nedväxling ?

    Jepp, mellangas (och dubbeltramp) nästan alltid när jag växlar ner med bil. Speciellt vid lite forcerad körning.. M5an motorbromsar rätt bra, fasen vad det bryter på drivlinan om man bara dumpar kopplingen utan mellangas. Förövrigt lärde jag mig mellangas&dubbeltramp när jag körde alfa 75, med...
  8. En självklar fråga nu.. Vad händer sista april då?

    Inget planerat men jag och min vän koskenkorva hittar säkert på nåt bra. :tummenupp
  9. ***StreetFighter***

    Har provkört en Tuono en gång och det var en riktigt trevlig upplevelse, bra skön att köra alltså. Detta trots att v-twin inte riktigt är min grej.
  10. UppkÖrnings Tabbar???

    Uppkörningskontrollanten körde efter mig med en gammal sliten volvo 360. Efter uppkörningen: K: Gick det inte lite fort därborta vid *vad gatan nu hette* J: Ehh, nej det tror jag inte (svettig som fan, hade jag missat nån 30-zon nu?) K: Okej, bra för hastighetsmätaren funkar inte i bilen serru...
  11. ***StreetFighter***

    Åkte streetfighter förra sommaren, det var klart skönt så länge man inte försöker åka mycket över 150.
  12. Ventiljustering på ZX7R, hur ofta ?

    Som rubriken säger, hur ofta skall ventiljustering göras på ZX7R och ungefär hur mycket tar en kunnig verkstad för detta jobbet ?
  13. DaX för nytt bakdäck!

    Ungefär hur långt kör man med en uppsättning Metzeler Rennsport då innan de är slut ? normal gatkörning dvs. Kan ju tänka mig att det är bra mycket kortare än på t.ex. Pirelli Diablo eller liknande. För övrigt så hade jag Pirelli Dragon på min förra hoj och var rätt nöjd med dem, fast det säger...
  14. Häftig bana i Finland

    Har åkt bil på ahvenisto och kan intyga att den är grym! Stor höjdskillnad, 20+ meter har jag för mig, branta backar o tvära kurvor. Avåkningszoner är det ju dock som sagt inte vidare gott om..
Top