Recent content by TheScreenGamerG

  1. Klarade körkortet!

    Tack så mycket allihoppa!
  2. Klarade körkortet!

    Nervös dag idag asså, min andra uppkörning var ju, kuggade på banan förra gången så fick ingen chans i trafiken då, men mu kom jag ut o trafiken och klarade det! Tack till alla som har givit mig tips!
  3. Uppkörning trafik tips

    Jag bokade det själv. Men tack alla som skrev! Könns mycket bättre nu ska bara repetera säkerhetskontroller oså och sedan kötta på fredag!
  4. Uppkörning trafik tips

    Tror det är en blandning mellan att vara nervös och spänd, sen ha någon liten regel/situation jag är osäker på, men också det att en av mina polare har kuggat trafiken 3 gånger. Och en annan polare kuggade första men klarade andra.
  5. Uppkörning trafik tips

    Tog några lektioner nu efter att jag kuggade, men känner mig fortfarande lite orolig, det jag kuggade på var högfartsbanan förra gången. Men det känner jag mig helt okej säker på nu.
  6. Uppkörning trafik tips

    Tjena, jag har min andra uppkörning på fredag nästa vecka i Gillinge (kuggade förra på banan). Jag skall köra med min egna hoj, en gammal NS125F från 1986, hur som helst undrar jag om folk bara har lite allmäna tips till uppkörningen, speciellt traffikdelen då jag är riktigt orolig att kugga den.
  7. Kuggade Uppkörningen

    Aa jo, en annan A1 snubbe där sa att han kuggade på exakt samma sak sitt första försök.
  8. Kuggade Uppkörningen

    Kuggade precis uppkörningen på gillinge för A1, tutan fungerade inte på kontrollen, och så failade jag undanmanövern på högfarten. Lite sur äre ju men vad ska man göra.
  9. Hur tänker trafikverket?

    Större problem? Beror ju på vem du frågar, jag ser inte några problem just nu.
  10. Hur tänker trafikverket?

    Lyckades få en tid några dagar innan min uppkörning så det löste sig iallafall
  11. Hur tänker trafikverket?

    Det är nämligen så att jag bokade mitt teoriprov till april och körning till juni, sen kommer corona och dom avbokar teoriprovet, ait det är fine tänker jag. Men sen kommer man till hemsidan, det finns inga tider för teoriprovet som är innan min uppkörning, hur tänker trafikverket här? Tror dom...
  12. Söker handledare i Norrort!

    Tjenare, Angelo heter jag, och min plan är att ta A1 kort i år. Jag har uppkörningen bokad i Juni. Men tills dess undrar jag om det finns någon vänlig själ på detta forum som skulle kunna ställa upp och vara handledare för mig? Det hade uppskattats starkt! Jag har en egen hoj (1986 Honda...
  13. Hjälper er med handledning STHLM

    Jag är oxå intresserad, började skriva med dig lite förra året men har inte riktigt får svat. Bor i Åkersberga och har egen hoj, skulle uppskatta det väldigt mycket om man kunde hänga med och köra :D Så om möjligheten finns kvar, hör gärna av dig!
  14. Söker Handledare

    Tack så mycket! Och uppfattat :tummenupp
Top