Recent content by Sotisen

  1. Mopedbil

    Den kan fortfarande inte ta passagerare och varför moppen inte duger är för att en viss tjejkompis föräldrar är rädda för moppen och tycker att den är jätte farlig... Den är långsam liten och iallafall i mina kompiskretsar det absolut fånigaste/töntigaste du kan skaffa.
  2. Mopedbil

    Dom är ju väldigt mycket billigare än nya men jag har inte den sortens pengar om jag säljer moppen bränner hela sparkontot och tigger en massa pengar från mamma så kan jag nog komma upp i typ 20.000kr. Så därför kan det inte heller bli A1 kort.
  3. Mopedbil

    Twizy skulle vara perfekt och helt underbart men dom är tyvärr j*vligt dyra :glömdet och jag vet inte om det går eller var man kan få tag i begangnade.
  4. Mopedbil

    Med den så är fortfarande problemet med passagerare och en följd fråga är vad kan det kosta med ett a1 kort? För om jag skaffar ett sådant så kan jag nog sätta i en större motor. Moped har jag redan och jag vill kunna frakta passagerare lättare, säkrare och torrare.
  5. Mopedbil

    Hej jag har länge funderat på bästa transportmedlet innan 18 för jag bor på landet och ska jag någonstans så blir det köra eller bli körd. Alternativ: 1.A/Epa traktor Bra: mycket plats, en passagerare bekvämt. Dåligt: dyrt och otrolig bränsleslukare. 2.Moped Bra: billig och snål. Dåligt...
Top