Recent content by Smygarn76

 1. Smygarn76

  Covid-19 viktig information!

  Ja, och det jag skriver går knappast emot vad EU skriver.
 2. Smygarn76

  Covid-19 viktig information!

  Förhoppningsvis så kommer folks vilja att röra på sig och uppvisande av att man är vaccinerad vid resor att tvinga dom anti-vaxxers som finns att vaccinera sig. När vinsten är tillräckligt stor (som en utlandsresa) så kommer det hända.
 3. Smygarn76

  Covid-19 viktig information!

  Svaret är GUD på alla frågor....
 4. Smygarn76

  Norge 2021 - ny spekulationstråd

  Vaccinpass är inte bara en EU fråga utan det är fler länder än så om jag gissar kommer kräva det. Att Norge skulle gå sin egen väg är knappast troligt och rörande öppna och stängda gränser så bestämmer ju varje land det utan påverkan från EU. Som lite teknikintresserad ska det bli intressant...
 5. Smygarn76

  Norge 2021 - ny spekulationstråd

  Lösningar för vaccinpassen är ju på G så har du fått vaccin och kan visa det så borde Norge vara ok i sommar gissar jag.
 6. Smygarn76

  Covid-19 viktig information!

  Du vill ju få ett svar så du kan briljera med ett ännu smartare inlägg. Bespara oss leken och spill the beans istället genom att svara på din egen fråga.
 7. Smygarn76

  Covid-19 viktig information!

  Det är ändå intressant att folk väljer att demonstrera i Sverige, ett land där vi inte haft någon hård lockdown och inte är lika sociala som t.ex. England och Italien när det gäller att umgås med nära och kära eller har någon typ av pubkultur. Hade kunnat köpa att man varit frustrerad i UK eller...
 8. Smygarn76

  Covid-19 viktig information!

  Fast frågan är om vi är mycket bättre här.....:huvet https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/41k64o/hundratals-samlade-for-coronademonstration
 9. Smygarn76

  Covid-19 viktig information!

  Nej, men posten handlade om att "Indien var helt ok tills folk började vaccinera sig". Din post tog inte upp alternativmedicin, men det är något som är stort i Indien och som eldas på av det populistiska knas-styret dom har där just nu.
 10. Smygarn76

  Covid-19 viktig information!

  Dumheterna tar verkligen aldrig slut. Kolla videon jag postade, Rohin tar upp lite om det populistiska styret som delvis skapat vågen av tro på alternativ medicin.
 11. Smygarn76

  Covid-19 viktig information!

  Homeopat och lärare i homeopati....det skaver att läsa vidare efter den raden. Förväntade mig nästan tipset att dricka silvervatten som lösning på allt, alternativt måla en bro i speciell silverfärg och gå över den 10 ggr om dagen.
 12. Smygarn76

  Triumph Speed Triple-tråden.

  Mitt tips där ebay, kan du leta på orginalartikelnummret så går ju det att söka på också. Tänk dock på att om du köper på UK så tillkommer ofta moms och tull. Eventuellt att MC-skrotar kan ha sånt här, kolla blocket så finns den en del som har Triumph tillbehör.
 13. Smygarn76

  Covid-19 viktig information!

  Inser att jag är rätt glad att jag bor i Sverige efter att ha sett hur det är i Indien. Men även situationen där påverkar ju oss. Förhoppningsvis kan vi lära oss något även om länderna och spridningen skiljer sig åt.
 14. Smygarn76

  Covid-19 viktig information!

  Smidigheten att få det digitalt samt att det är svårare att förfalska är några av anledningarna jag kan komma på. Sen kräver det ju inte lika mycket administration
 15. Smygarn76

  Aprilia Tuono V4

  Någon som hämtat ut sin Tuono 2021 än?
Top