Recent content by RoLLER

  1. RoLLER

    Video RoLLER's rullar!

    Haha, skön reaktion! :D
  2. RoLLER

    Yamaha FZ-tråden

    Jag tycker att fotpinnarna på FZ8 känns klumpiga. Finns det nån som kan tipsa om ett par som är mer likt R1'ans fotpinnar, alltså lite mer rejsiga och smidiga. Det känns som att ha fötterna på 2 svampar typ.
  3. RoLLER

    Yamaha FZ-tråden

    Det går bra att skicka en vänförfrågan till Daniel Rendrup på Facebook om ni vill se rullarna igen. :) Jag håller på att lägga upp dom i min feed.
  4. RoLLER

    Video RoLLER's rullar!

    Om ni vill få en tillbakablick och se RoLLERs rullar igen så håller jag på att lägga upp dom i min Facebook-feed. Det går bra att skicka en vänförfrågan till --- på Facebook om ni vill ta del av dom. :tummenupp Väl mött!
  5. RoLLER

    Yamaha FZ-tråden

    Jo det är jag... Man tackar! [emoji4] Skickat från min iPhone med Tapatalk
  6. RoLLER

    "Det här köpte jag idag!"-tråden

    En ny hjälm!
  7. RoLLER

    Yamaha FZ-tråden

    Då skall prenumerera på den här tråden eftersom jag har köpt en Yamaha FZ8-n och blivit återfallsknutte efter typ 9 år utan MC. Weeeeee! :banana
  8. RoLLER

    Sökes för filmprojekt: Kille som ska springa in i en vägg

    Va ere för töntig rulle du håller på med? I en av mina rullar efterlyste jag nån som kunde krascha med en hoj i 300 km/h utanför ridskolan på Bogesundsvägen. Betalningen va en mjukglass med strössel i Waxholm. DTM ställde upp. www.eyeballers.net/movies/Bogesundsrepan2k5.wmv
  9. RoLLER

    Snälla, visa hänsyn för häst och ryttare!

    Vi krashade tjockt många med phett prexist utanför ridskolan på Bogan sist alltså. http://www.eyeballers.net/movies/Bogesundsrepan2k5.wmv Jag vet inte vad ni tycker, men jag tycker att det va rätt cool ändå.
  10. RoLLER

    DTM kraschar på Bulten **Film**

    Lol vilken jävla mesig krash alltså! Vi brukade krasha mycket phetare än så, alltså! :yoparty:banana:fyllisar Back in the dayz: http://www.eyeballers.net/movies/Bogesundsrepan2k5.wmv
  11. RoLLER

    Video Nytt världsrekord på Slingerbulten MED SKJUTS *teaser*!

    Janne Josefsson har inte plingat på dörren än så längen. Snart lägger jag upp "The real deal Holyfiled". Men sist jag gjorde det blev det är jeffla hallabaloo i dagspress och tv så jag är lite nojad nu. :rodnar Snart... imorrn kanske. Med lite stöd från er så.
  12. RoLLER

    Video Nytt världsrekord på Slingerbulten MED SKJUTS *teaser*!

    RQ! Det går inte att vara snyggare än du, och det går knappast att vara lättare än 49 kg (med E-implantat). Det som återstår är att åka med naken. Call me! ;)
  13. RoLLER

    Video Nytt världsrekord på Slingerbulten MED SKJUTS *teaser*!

    Sexade utan ådis vilket resulterade i vissa åtaganden och ansvar. Belive me, det gör jag aldrig om igen! :huvet Men nu är jag tebax, och surfar blocket efter en ny supersporthoj! :banana
Top