Recent content by pucko

  1. pucko

    Köp av klocka/armbandsur

    Sån här beställde jag i somras, är grymt nöjd...
  2. pucko

    Nä, nu är det dags att sätta stopp för denna livsfarliga verksamhet....

    Idag när jag åkte hem mellan jobbet i Amata och hotellet i Pattaya, hade en lastbil dundrat rakt in i en stenmur, lite senare hade en buss kört rakt ner i diket på motorvägen. Det är inte svårt att fatta att det är så många trafikolyckor här. Folk är inte kloka i trafiken här.
  3. pucko

    Servicefolk - Vilka verktygsväskor är något att ha?

    Jag har en Parat väska, tycker den funkar bra. Något som kan vara bra att tänka på att hjul kan vara bra att ha det blir väldigt tungt så fort det läggs i lite verktyg.
  4. pucko

    Spamtråd v.2.0

    Jag är i Thailand och jobbar, blir tyvärr inget med mek hojen. Funderar på att köpa ny hoj nästa år.
  5. pucko

    Det jag har svårast att inte skratta åt på YouTube

    http://www.youtube.com/watch?v=weQDA0HNJiE
  6. pucko

    Är jag rökt, eller har jag en chans?

    Är du med i SMC? isåfall har du rätt till 15 minuters telefontid med en advokat, dom har garanterat bättre koll på vad som gäller än de svar du kan få här.
  7. pucko

    Dina bästa svordomar!?

    Jävla Stockholmare!!!!!!! Bananarsle!!!!! Förbannade Gubbagägg!!!!!! Rövhål!!!!!!! Förbannade Horfitta!!!!!!! Gubbjävel!!!!!!! Snedknullade luder!!!!!!!!
  8. pucko

    Sketsnack/Allmänt tjöt

    Nej tyvärr stannar jag i Norrköping.:gnissla
  9. pucko

    Varbergsrundan 2012

    Jag tror jag hoppar denna veckas tur, dels för det verkar bli en ganska lång dag och jag har en tid som jag måste passa, och tveksamt väder, men hoppas hänga på någon annan vecka.
  10. pucko

    Lelles dåliga (läs obefintliga) kundbemötande.

    När jag lämnade in min hoj där tykte jag att jag fick ett rimligt pris, hade säkerligen kunnat få ut några tusenlappar till privat. Men även firmor ska tjäna en del på sina affärer, och så hade dom hojen inne som jag ville ha.
  11. pucko

    Lelles dåliga (läs obefintliga) kundbemötande.

    Ok, jag har köpt hoj, reservdelar, personlig utrustning och gjort all min service där på min nuvarande och föregående hoj. Det har även förekommit diverse garanti åtgärder som har varit som inte har ingått i den ordinarie 5 års garantin, som dom har jobbat med att jag ska få ersättning för...
  12. pucko

    Lelles dåliga (läs obefintliga) kundbemötande.

    Jag har fått väldigt bra bemötande oavsett om jag har varit på reservdelar, verkstad eller försäljning man blir inte så stor om man inte har nöjda kunder.
  13. pucko

    F-bolaget erbjuder mig 42.000:- rimligt eller kasst bud?

    Den erfarenheten jag har av försäkringsärende, är att man ska få ut det värde av en likvärdig produkt av samma årtal, mil och skick som finns hos en handlare. Jag fick min bil inlöst av ett försäkringsbolag i höstas som först ville gå på blocket annonser för han var tveksam skicket var på...
  14. pucko

    F-bolaget erbjuder mig 42.000:- rimligt eller kasst bud?

    Du ska ju få ut ersättning som motsvarar vad hojen kostar på en mc-firma, inte vad den kostar på privata blocket annonser. Men det verkar som ett ganska ok bud.
  15. pucko

    Varbergsrundan 2012

    :gnissla Det kan du fetglömma:dummer:hihi
Top