Recent content by Powerwheelie

  1. Powerwheelie

    ZX10R-tråden

    Ska köpa set med stålomspunna bromsslangar till min zx10r. Vart köper man bäst till bra pris?
  2. Powerwheelie

    Livsfarligt hål i vägen

    Satsar på Håliwood...:)
  3. Powerwheelie

    Livsfarligt hål i vägen

    Filmade ett "litet" väghål på rv 210, som först inte verkade vara så farlig. Vid närmare granskning var det ett underjordiskt hål så stort att man kunde övernatta därnere. Törs inte tänk på vad som skulle hända om man plöjde i där med motorcykeln. Som tur var så var hålet på mitt på en heldragen...
  4. Powerwheelie

    ZX10R-tråden

    Saknar en gummibussning på ramen till en av plastkåporna som sitter under sadel/tanken. Vet någon vart man kan få tag i nya sådana bussningar?
  5. Powerwheelie

    ZX10R-tråden

    Jaha, då var man ägare av en ZX-10r -05. Kan inte annat än vara helnöjd med den, vilken karaktär.... Saknar dock en styrdämpare. Vet någon vart man kan köpa en bra till vettigt pris inklusive fästen?
  6. Powerwheelie

    Katana och GSX 1100-tråden

    Är det någon som har tips om var man kan lämna in ett par Öhlins för gasfyllning och i så fall vad priset ligger på? Eller är det något som går att fixa själv?
  7. Powerwheelie

    Kedjerengöring eller inte?

    Fick tipset av dragracingförare i somras att koka kedjan i motorolja. Blev som ny, tyst och mjuk.:banana
  8. Powerwheelie

    Katana och GSX 1100-tråden

    Har en GSX 1100E som jag vill modifiera med nya R-fälgar och gaffel/sving. Vet någon vilken framgaffel/hjul man kan använda sig utav och kunna använda original instrumentering så att hastighetsmätaren funkar. Vill gärna behålla oldschool-looken i den mån det går. /Powerwheelie
  9. Powerwheelie

    Katana och GSX 1100-tråden

    IngvarB. Jag måste bara lyfta på hatten och gratulera till ett bra bygge av en brutal hoj. Kul att det uppmärksammas i Bike också. /Powerwheelie
  10. Powerwheelie

    Katana och GSX 1100-tråden

    Ska byta vevaxel på min GSX1100 -82 i vinter. Blir en svetsad. Är sugen på att passa på att uppdatera motorn i samma sväng. Vad behövs för att nå 140-150 hk? Ge lite förslag på lämpliga set-ups och vad det kan kosta.
  11. Powerwheelie

    Färgkod GSXR 1000

    Vet någon här vad det är för färgkod på den kopparfärg som är på GSXR 1000 årsmodell 2003?
  12. Powerwheelie

    Katana och GSX 1100-tråden

    Någon som vet vart man kan få tag i original framlykta till en GSX 1100 -82, ni vet den där stora lyktan som jag tror bara finns på den årsmodellen. Har sökt på ebay utan resultat.
  13. Powerwheelie

    Katana och GSX 1100-tråden

    Nej, inget mail. Skicka PM.
  14. Powerwheelie

    Katana och GSX 1100-tråden

    Har någon koll på vart man kan få tag i begagnade trimdelar/hela motorer till en GSX -82? Skulle helst vilja köpa en komplett motor färdigtrimmad. Vad kan man få betala för en komplett färdig motor på 150-170 hk?
  15. Powerwheelie

    Katana och GSX 1100-tråden

    Jag ska montera bort gaffelbenen på min gsx1100-82 för att lämna till verkstad för packboxbyte. Kan någon hjälpa mig med en enkel fråga? Ska man montera bort antidive-enheten från gaffeln eller måste den sitta kvar för att gaffelojan ska vara kvar i gaffeln?
Top