Recent content by pebj

  1. Garageplats erbjudes/sökes/efterlyses - Enbart annonser!

    Hej, Jag bor i Sandarna och letar efter en garageplats att förvara hojen på, gärna i närheten av sandarna/mariaplan/majorna. Mekplats osv är inget måste, bara en plats att förvara hojen på nattetid. MVH Peter
  2. Hyllning till Kungen av Bulten! *filmerna*

    Högerklicka på länkarna och välj "spara länk som". Då kan du tanka ner videon på datorn och se den.
  3. Film från Anderstorp 090501

    Fy fan va nära det var:skrämd
  4. FZ6-N eller Hornet 600 (nya modellen)

    Måste också slå ett slag för Street Triplen. Var ute och provkörde Horneten förra sommaren och tyckte den var helt ok. Den vibrerade väldigt mycket i fotpinnarna vid vissa varvtal och och motorkaraktären var ganska tråkig. När jag sen timmen senare körde street triplen satt jag och flinade...
  5. 4 år gamla däck. ok att köra?

    Tack för alla svar. Japp, det är väl som jag anade. Så gamla däck kan inte vara säkra att glida runt på :näsblod Har inte köpt hojen än, ska be om att få däcken bytta först.
  6. MC-släp till uthyrning?

    Jag läste i en tråd för ett tag sen om någon som hade ett mc-släp till uthyrning. Hittar inte tråden dock. Någon som vet vem som kan ha ett till uthyrning? I Göteborgstrakten då förstås.
  7. 4 år gamla däck. ok att köra?

    Om det är 4 år gamla däck på en hoj som gått 800 mil, alltså däck som hojen kom med från fabrik, är dom fortfarande dugliga?
  8. Vilken hoj för europaresa?

    Har varit och provkört en VFR. Tyngden kände jag inte av alls och den kändes lättsvängd. Körställningen var bekväm och motorn hade bra med vrid från låga varv. Att slippa stora delar av fartvinden var också jäkligt skönt. Jag skulle nog gå så långt som att säga att den var rolig att köra. Lutar...
  9. Vilken hoj för europaresa?

    Jag håller med. Har inte tänkt köpa något effektmonster. VFR:en tror jag inte hamnar i den kategorin. Var och provsatt en VFR nyss och sittställningen kändes ganska bekväm. Jag ska åka och provköra den senare idag och se hur det känns på väg.
  10. Vilken hoj för europaresa?

    Tack för alla tips! Jag är lite sugen på en VFR dels pga det goda ryktet för hållbarhet men också för att dom är ganska snygga. Det enda jag är tveksam över är vikten, 249kg fulltankad. Ni som kört VFR:en, upplevs den som tung/trögstyrd? Jag pratar då om årsmodell -02 och framåt.
  11. Vilken hoj för europaresa?

    Planen är att åka på europaresa nästa sommar men hojen fattas. Det kommer att vara min första säsong på hoj och jag vill ha en för allroundkörning men som även ska fungera för en europaresa. Resan kommer vara på 400+ mil så en sporthoj kanske inte är det ultimata. Jag har sneglat på en Street...
  12. CB 600 Hornet 2007-

    Jag provkörde en -08 hornet men jag tyckte det var mycket vibrationer i fotpinnarna och styret. Hojen som jag körde hade ett crosstyre och lazer-ljuddämpare, vet inte om det kan påverka. Är detta något ni upplever med era hojar? står i valet mellan en hornet och street triple.
  13. Någon med street triple?

    Vilken försäljare var det du pratade med?
  14. Någon med street triple?

    Någon i Göteborg som köpt en street triple på Johans mc? Isf vad fick ni för pris, rabatt?
  15. Triumph Street Triple-tråden

    Funderar på att lägga in en beställning på en st3 -09a, men tänkte först kolla vad ni andra fått för priser på era. Hur många procent rabatt fick ni, om någon?
Top