Recent content by Mr_Philip

  1. Räcker effekten ?

    Måste ju vara horseshit! En o trimmad moppe på 1,5 hk kan fan inte vara lika stark som en häst! En moppe med 1,5hk blir seeeeeeeg med 2 passagerare, medans en häst kan dra ett släp med 4 pers och axxa om en moppe så det skriker om det!
  2. Mc överdrag (eller vad det heter)

    Fan du var en sekund före! :arsele
  3. Mc överdrag (eller vad det heter)

    Köp på biltema! billigt som fan!
  4. Hur det kommer att sluta för GSXR1000

    Man kan ju erkänna att 02:ans gixxer var värst av alla och den tog nog rettan hårt, men hur kommer det bli med nya rettan den kommer ju äta gixxern så hårt?! De har ju inte fixat nått nytt på den alls, samma motor på 160hk medans rettan kommer med 180hk i fart..
  5. Körsugen

    Äntligen någon som har huvet på skafft.. MC åkning ska man njuta av! Inte åka och riskera att halka så fort man vrider om gasen lite, och man ska inte frysa och huttra! :rolleyes:
  6. Pingvin techno

    Fy fan va dåligt! :gnissla
  7. Fredagen den 13:e!!!

    Har börjat osm en toppen dag, hoppas det håller i sig resten av dagen! :banana :tuttar :)
  8. Uttråkad & pissförbannad hemmafru

    För lite solljus och värme där uppe o Norrland :hihi :rofl
  9. Hur bromsar du

    Bromsar typ 70% fram och 30% bak.
  10. Har man någon chans?

    Skynda dig att ta ett foto eller dylikt så att du kan bevisa det. Annrs kanske de tar bort det dagen efter, då har du inga bevis.
  11. R1-04...olika färg inom/utom europa

    Jag kan inte så mycket men slänger ur mig en gissning på att det kanske är andra lagar det vill säga att blinkerserna måste vara större i USA kan jag ha rätt?
  12. Hjälp, A1 körkort?

    Hahaha jag kör ju så klart upp till tung begränsad när jag är 18! Som sedan blir tung obegränsad när jag är 20! Enklare att bara göra om en uppkörning en hela kortet när jag är 18 och vill ta bil kort och tänka på mina studier. Plus att det är en skön grejj att ta kortet i sommar om man ändo...
Top