Recent content by MR Z

  1. KTM förlänger garantin

    Hallå! Såg nyss att KTM förlänger sin garanti. Den gäller en del av deras modeller och man erbjuds att förlänga garantin. Hur är det med KTM och då speciellt den svenska generalagenten, har möjligheten att reklamera fel via garantin förbättrats? Ni som kör KTM och nåt havererat, har ni...
  2. CBR 600 går dåligt i mellanregistret (löst)

    Denna tråden är ett skolexempel på hur bra och fortfarande lika aktuell sporthoj.com är!
  3. CBR 600 går dåligt i mellanregistret (löst)

    Spruckna insugsgummin som gör att motorn tar tjuvluft? Spraya startgas runt insuget och observera om varvtalet ändras när motorn går på tomgång. Ökar varvet tar motorn tjuvluft.
  4. Ktm 890 smt

    Varför i hela friden skulle du överväga att byta till en hoj som, dels du tycker är slö, dels tycker är ful? Ful är den absolut, inte många KTM ser vettiga ut nuförtiden.
  5. EU-vansinne

    EU får säga vad dom vill, jag skulle köra ändå. Här skrotas ingenting!
  6. Märkesfundamentalism

    Nåt jag kan bli jävligt irriterad på är om man råkar dyka upp hos en handlare med "fel" hoj! Tex har jag ibland svängt in hos min yamaha-handlare med Ducatin, det kan ju ha varit att jag behövt nåt till båten eller skotern. Blickar eller kommentarer om att sånt skit kan du inte åka på, köp nåt...
  7. Jaha då gick bakverket i stöpet..

    Haha jo det är en jävla skillnad! Minns när Yamaha gick över till 4-takt på sina snöskotrar där man förkunnade att 4-taktshästar inte gick att jämföra med 2-taktshästar! Sen kom hypen kring insprutning. -"Synd att den bara har 48hk!" sa jag när jag kollade på en XT660R i butiken i stan där jag...
  8. Jaha då gick bakverket i stöpet..

    Jaså Cake'n blev ingen kioskvältare alltså? Den skulle ju ha ett par hundra hästar den där, uträknat efter nedväxlingen i drivpaketet på nåt mysko vis..
  9. ? Bästa katalogen någonsin? ?

    Köpte och köpte, det var mest man drömde om köp minns jag.. Nog hade man ögonen på en ritning till en sån där 3hjulig cykelbil, ja den såg grymt snabb ut. Och en Rambokniv ville man ju ha! En sån där frän med kompass längst ut på handtaget, som dessutom innehöll tändstickor och plån, sytråd för...
  10. Världens snabbaste offroadhoj. Hayabusa offroad och hillclimb!

    Slyngeln är kung! Får mig att bli sugen på en Goldwing eller nån sur BMW och tukta skiten ur, bandsats kanske..
  11. Dagens Blocket! (mc-relaterat)

    Alltså kan man anmäla ett sånt bygge nånstans? Borde gå under Förargelse väckande beteende eller nåt..
  12. Dagens Blocket! (mc-relaterat)

    Det är därför hojen är mycket heftig förstår du.
  13. Går det ovanligt bra för mc-handeln?

    Ja helt galet att ha en mc-verkstad stängt under sommaren! Mina slides (plastskenor som mattan glider på) gick sönder på min skoter mitt under säsongen. Tänkte att den helgen var körd. Men icke, vi reparerar 24/7 svarade verkstaden Leonarden i Sälen! Det är service det!
  14. Att inte klara uppkörningen....

    Min karate-tränare sa till mig inför en stundande gradering: -" Sluta inte träna när du gör rätt, träna tills du inte kan göra fel!" Lycka till på uppkörningen, behövs det 10 uppkörningar så är det så, ge dig aldrig!
  15. Dagens Blocket! (mc-relaterat)

    En riktig tattar-hoj om du frågar mig! Fint chassi och bra bromsar, samt coolt på sin tid med polerad ram. Men motorn.. I jämförelse får en Ferguson att framstå som rapp och karaktärsfull! Ja en ABC800 ger högre adrenalinpåslag än denna pjäs..
Top