Recent content by Miklo

  1. Lidköping

    Det var synd.
  2. Lidköping

    Om man inte har Mc-kort får man köra på bana ändå???:va
  3. Lidköping

    Tack så mycket:)
  4. Lidköping

    Ville bara dela med mig av min glädje. Skrevupp i går och klara det så nu är det körningen kvar sen är jag fri som en fågel och kan glida runt med er.
  5. Lidköping

    Grattis Kroon fan vad gött att du har kommit ut och fått köra av dig lite :tummenupp Var riktigt mycket hojar ute i dag var en svänga borta på bike och där hadde folk fått vårkänslor märktes det folk till förbalse.
  6. Lidköping

    Okej är sugen på Suzuki SV 1000 N det är nog det jag kommer skaffa senare. okej men hur länge har du då hafft mc kort för det gör ju väldigt mycket på priset. Sen vill jag ha helförsäkring. Jag ska lägga på ett kål.
  7. Lidköping

    Det är en fin ålder :hihi Förbannat snygg hoj du har. Får man fråga vad den kostar i försäkring??? Jag ska nog börja med att skriva :D Men man är ju såååå seg av sig.
  8. Lidköping

    vill byta upp mig i kubik men har inte råd att äga något kul så jag får leva med min lilla 600 i två år till då jag blir 30.:rolleyes: Jag plocka 13mill i går till :banana Kommer bli många mil till när jag får tummen ur röven och tar mitt mc kort med :D
  9. Lidköping

    I lördags var det lungt var bara lite kallt för fingrana men förra gången vi åkte då vi åkte 11mil då var det riktigt kallt kände inte mina fingrar. Men va fan man fick ju åka mc så varför klaga :hihi Inget kul att sitta i soffan och bara längta till sommaren lika bra att ta tag i det och åka...
  10. Lidköping

    Vill bara säga att jag och far var ute och plocka 4mil till i går. Var tvungen att få höra hur min lilla 600 lät utan innsats :yoparty Vilket luft filter är bäst på min hoj tycker ni som vet och kan det ge några hk??
  11. Lidköping

    jupp det får vi göra om man kan hänga med era hojar :rolleyes:
  12. Lidköping

    Jag och farsan va ute i Lördags den 7de för första gången i år blev en 11.2mil. 1+ var det ute men så fint väder och torrt å fint på vägarna. Förutom när vi kom hem så börja det snöa igen :D Men snart är våren här:banana
Top