Recent content by Maxad

  1. Maxad

    Monoshock

    så här ser kamkåpan ut när den är tillkapad.... och blästrad =) svarvat axlar och satt på porriga spetsmuttrar till stötdämparen oxå =)
  2. Maxad

    Honda CBR FireBlackBird Byggtråd

    kör med en kempi TIG-svets (rekomenderar). blir mycket fint och utan stänk. tyvärr inte AC men det har jag på jobbet när det ska svetsas aluminium =) så om ni är i örebro-trakten kanske jag kan hjälpa till
  3. Maxad

    Monoshock

    jörgen> ja jag är lite av en fegis så jag tänkte låta den vara kvar. jag tycker inte den stör utseendet heller. men jag är inte mycket för den stora "pråmen" till kamkåpa. ska snida till drevkåpan oxå tänkte jag. ser att du oxå håller på med sportster. har du msn?
  4. Maxad

    Monoshock

    javisst går det att få en sportster att se lite ball ut. men dom ser ju inte mycket ut för världen orginal så det krävs en hel del jobb. När jag ändå bara va hemma och va magsjuk idag så passade jag på att meka lite =) ska plocka bort bägge vipparmshusen av 2 anledningar... nr 1: behöver platts...
  5. Maxad

    Monoshock

    panzaa> jo det är en hel del kvar måste jag erkänna. som du vet tar allt sån himla tid. håller på och helsvetsar sadelfästet m.m. ska göra nya avgaspipor, dra om el, dra om olja och lite annat oxå. har varit i kontakt med SFRO och de lät positiva så det är bara att köra på. hur går det själv?
  6. Maxad

    Monoshock

    panzaa> tackar! har själv följt din tråd med spänning! =) hoztic> aj fan.... jobbigt med oljan ;) inga länkage utan kör det direkt utan. kommer inte bli mycket till fjädring men jag är van vid stelhäck = låga krav. kan dock ställa om vinkeln på dämparen och få olika hävarmseffekter!
  7. Maxad

    Monoshock

    Jag hoppas att ni inte kräks på mitt bygge nu när det är baserat på en gammal harley sportster. Men det här är lite av ett tack till sporthoj.com som gjorde det möjligt för mig att starta bygget. En riktigt schysst gubbe här sålde R1 bakdämparen till mig som satte igång "Monoshockern". Tanken...
  8. Maxad

    R1 och R6-tråden!

    x-up> tack så mycket för det snabba svaret. jag har tyvär inte cash för att köpa dämparen för tillfället..... kanske ska fråga vad du vill ha för den först =) men jag tänkte köpa mig innan vintern iaf =)
  9. Maxad

    R1 och R6-tråden!

    är det någon som har koll på hur lång en orginal R1 bak stötdämpare är?
  10. Maxad

    SV1000 Fighter

    sånna här har jag. tycker att dom är rätt snygga på en fighter... annars är ju styränds speglar alltid rock n roll
  11. Maxad

    max fighter

    ge mig några år så :D
  12. Maxad

    max fighter

    hmm.... ja jag får lura på det. den stora fula hastighetsmätaren ska iaf bort. den stör iaf mig....
  13. Maxad

    max fighter

    jag tänkte låta en sadelmakare gå lös på sadeln och skåla ur den lite och sånt. men det tar jag nog lite senare. vill inte ta bort hela v-max looken heller för uppenbarligen så väcker den kännslor :D
  14. Maxad

    max fighter

    va ute och mekade lite idag. har fixat och moddat ett par yamaha sporthojsfälgar nu och det får bli det sista jag gör för den här säsongen. tycker att den har blivit rätt frän med avgassytemet och de andra trixen jag gjort. USD gaffel står högst på önskelistan till nästa vinter.
  15. Maxad

    SV1000 Fighter

    det ser riktigt lovande ut! det är så där en fighter ska se ut! kul att det går undan med bygget oxå! fortsätt att ta bilder! skitkul att titta på!
Top