Recent content by "Masen"

  1. "Masen"

    8 NOV Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana

    Är det bara jag som reagerar på att alla andra förare ser ut som statister. Rossi startar sist och kör i mål som 4:a ca 7 sekunder för Pol Espargaro och nästan 10 sekunder före Smith.
  2. "Masen"

    25 OCT - Shell Malaysia Motorcycle Grand Prix

    Ni minns hur det gick när MM startade sist i Valencia 2012
  3. "Masen"

    Bulten 140618

    Nej det är ju inte så att föraren får blixten mitt i plytet utan den kommer ju från sidan.
  4. "Masen"

    Bulten 140618

    Jag vet inte än, Senare under vecka blir han nog klar.
  5. "Masen"

    Bulten 140618

    Det var bara jag och han där.. jag åkte fram och tillbaka medans han laborerade med olika blixtar och objektiv. men såg ganska konstigt ut när det stod två stora skärmar vid sidan av vägen. folk som passerade kikade konsigt och undrade nog vad som stod på
  6. "Masen"

    Bulten 140618

    Jag och min granne som är fotograf var på bulten tidigare i kväll för han ville prova blixtar. 2st hade vi på var sida vägen. får se hur det blir när han är klar med behandlingen av bilderna.
  7. "Masen"

    Äldst åkande på sporthoj?

    Nää så är det inte. Mej jag har billig försäkring.
  8. "Masen"

    Motorlampa R1 2006

    Jag har nu testat två olika exup motorer från samma årsmodell men lampan lyser fortfarande. Tror du felet avhjälps av en sån adapter eller så kanske det är något helt annat.
  9. "Masen"

    Motorlampa R1 2006

    Det var så det var från början. Motorn satt där men vajrarna var borta. När man vred på tändningen gick motorn hela tiden samt att lampan lös.
  10. "Masen"

    Motorlampa R1 2006

    Jag sökte lite och hittade några trådar om detta men jag kunde inte hitta info om hur jag ska bygla för att lura lampan. Någon sov vet hur man byglar?
  11. "Masen"

    Motorlampa R1 2006

    Motorlampan började lysa någon enstaka gång i höstas men nu lyser den hela tiden. Jag upptäckte att exup motorn gick ganska länge när jag vred på tändningen. Jag tog bort exup motorn helt eftersom vajrarna är borttagna vid montering av kat ersättare och mappning. I displayen visas felkod 17 &...
  12. "Masen"

    Men varför?

    Inte för att va sån men det behövs nog en rätt lång sträcka för att accelerera upp till 200 knyck och för att inte tala om bromssträckan med tanke på det ringa fästet i dressin hjulen mot rälsen.
  13. "Masen"

    Gibernau – vad hände egentligen?

    Ja vad hände? Zete var min favorit när han körde. Han gick väl inte till någon annan klass heller vad jag vet. har han lagt hjälmen på hyllan helt? någon som vet vad han gör idag? saknar fighterna han hade med Rossi.
  14. "Masen"

    Video Livsfarlig omkörning på Bogesund

    Jag vet att Potatoeskillen visste vad han gjorde när han påbörjade omkörningen, Men jag är tveksam om han visste vad det skulle leda till. Som redan skrivits, den här tråden räddade en dag på kontoret, ser fram emot morgondagen.
Top