Recent content by MarreX

  1. Z1000 går orent ?

    Har en Z1000 2003 som går orent på lägre varv ibland och ibland bara på 3 cyl. Har ny bensin i och nya filter, så det kan uteslutas. Eftersom det är insprutning så kan ju även skit i förgasarna uteslutas.. Nån som har några bra tips eller haft liknande problem?
  2. Z1000 vs duke 690

    Det jag fastnat mest för är utseendet och priset. Har tidigare haft en motard (ktm 625) men tröttnade rätt fort på den.. Får väl överväga SD istället, har dock fått för mig att de är ganska höga?
  3. Z1000 vs duke 690

    Har senare åren åkt Z1000 men har utan att provat en nu fastnat för duke 690 (2013-2015). Kommer jag bli besviken på 690:n, tycka att det känns som en moped osv? Nån med lite erfarenhet av duken som kan ge lite feedback/input?
  4. Husaberg 650 bakhjulsdrevning?

    Gå upp 10 kugg bak, alternativt 5 kugg bak och 2-3 kugg ner fram.
  5. Ktm 620 sl??

    Har en supercomp, den heter "sc sm" om man söker på regnr.
  6. Vars finns kåpor??

    Den övre länken såg ju bra ut, tack för förslag!
  7. Slow Wheelie??

    Använd motorbroms istället.
  8. Vars finns kåpor??

    Ok, tack så mycket. Är mest de fula sidokåporna jag vill byta, bakskärm har jag en kortare modell redan. Mottager gärna andra alternativ på sidokåpor som passar med enklare modifieringar!
  9. Vars finns kåpor??

    Nån vänlig själ som kan länka vars jag hittar dessa kåpor? http://www.speedzilla.com/forums/supermoto-classifieds/27845-fs-2005-ktm-625-smc.html Skall vara bakskärm samt de under sadeln, alltså både svarta lilla och orange. Skall sitta på en 620 sc sm Så andra kåpor som ser lite spetsigare ut...
  10. R1 tail på CBR

    Nån som kan länka en byggtråd eller har tips på tillvägagångssätt att montera tail från en R1 på en CBR 900 rr 96? Hur har ni gjort, måste ramen svetsas om till ny vinkel mm?? Tacksam för snabba tips :)
  11. Ventiljustering..

    Ok, 2000kr kan jag leva med om det nu är det det kostar? Vad har ni andra betalat för det? Kan den gå sämre nu när de inte är justerade och låter? Eller har jag bara blivit van hojen.. tycker den svarar sämre på gasen i mellanregistret nu samt att den låter mera från ventilerna.. Hur pass...
  12. Ventiljustering..

    Ingen som nånsin lämnat in sin hoj för ventiljustering?? Nån???
  13. hur mkt använder ni bakbromsen?

    Bakbromsens är väl mest till för att flytta fram den mesta tyngden till framhjulet för att så få maximal bromsverkan fram.. Alltså man börjar först med ett lätt tryck på bakbromsen, sen fram..
  14. Ventiljustering..

    Är dags för en ventiljustering på min cykel nu (cbr 900 rr), låter när motorn belastas mellan ca 2500 till 5500 varv. Är det nåt man kan göra själv? van att skruva men aldrig hållit på med ventilerna.. Vad bruklar det kosta annars att lämna in för justering? Annan fråga.. Kan den gå sämre på...
  15. Bygga LED bakljus

    Dioder ska helst inte seriekopplas.. Du behöver även ett motstånd då dioderna ej klarar 12v. I bakljuset borde du hitta 3 kablar. en minus samt en plus för vanliga lyset och en för broms. Du måste nog göra en egen slinga av dioder för broms, eller att du köper 2-färgade dioder och sätter broms...
Top