Recent content by LGS

  1. LGS

    Böter igen :-(

    Vissa xenon ljus med hög Kelvingrad är ju blå, eller tom. lila. Är det olagligt att ha sånna då? Vad jag vet så har väll vissa bilar sådana xenonlampor orginalmonterade.
  2. LGS

    K1 globen

    Man kunde köpa sjyssta biljetter utanför. Fick på 3 raden bakom ringside (också på parketen) för 700 spänn, d.v.s bara 100 mer än vad det kostade från början. Bästa sportevenemanget på länge!
  3. LGS

    25kw Ducati Monster

    Jag har strypt ner min 620 till 25kw och den går absolut att köra så, även om det inte är det roligaste. Då kommer vi till nästa fråga, hur gör man för att ta bort strypningen? Jag tror jag ser den, men en beskrivning skulle vara bra.
  4. LGS

    Trimmrör eller inte?

    Efter -99 så är det alu orginal. :7peta
  5. LGS

    Andra gången nu...

    Han menar väll att den är importerad -00, eller så blev han lurad när han köpte den. Fanns ju en annan för nån vecka sen som var lackad som en -98+, men resten var gammalt.
  6. LGS

    Musik ur era högtalare JUST NU!

    Schnappi - Das kleine krokodil :D Har hört så mycket om låten, så jag laddade ner den. Vad ska man säga.... :/
  7. LGS

    Låten i Tre-reklamen

    Haha, jag satt och funderade på samma sak för en stund sen.:) Tog tag i saken och sökte på google med den del av texten jag kom ihåg (tips härifrån sporthoj) och kom fram till att den heter "If you leave me now" av Chicago.
  8. LGS

    påbackad hoj, får jag något på försäkringen?

    Otur killen! :( Samma sak hände mig i sommras, men tanten ringde självmant och erkände, så hon fick stå för notan. Det jobbiga var bara att det tog en jevla tid för f.bolaget att få det fixat. /Ludde
  9. LGS

    cagiva mito-99:a

    När det gäller mito ska man faktiskt bara köra på agip, har snackat med en verkstad som haft flera innen som skurit (inkl. crossar). Alla hade kört på TTS, men sen de bytte till agip har inget hänt.
  10. LGS

    cagiva mito-99:a

    Av nån anledning så ligger mitosar alltid högre i pris än RS. :va Det kan kanske bero på att de inte går att köpa nya.
  11. LGS

    cagiva mito-99:a

    Den är ombestyckad iom. att jag satte på konfilter. Va orginal innan, så det kan vara därför den inte mådde bra (?)
  12. LGS

    cagiva mito-99:a

    Det är ju min hoj :p Jag kan säga att det inte är jag som kört sönder den.... Blev så tagen av dess skönhet att jag gjorde ett impulsköp, och sen dess har jag fått lägga runt 15000 på nya prylar. Jag har åkt knappt 150 mil med den. Spekulera på ni, men så länge ni inte sett den i verkligheten...
  13. LGS

    25 kw reg vad kostar det?

    Håller just nu på att regga min. Går på ca. 1000 spänn för strypning och montering, sen några hundra för registrering.
  14. LGS

    Och i morgon blir det åskväder...

    Jag gav 64, då har den gått 600 mil och så fick jag ett depåställ med.
  15. LGS

    Och i morgon blir det åskväder...

    En dryg tusing skulle ducati sthlm ha för strypningen och montering. Sen kostar regbesiktningen 850:- om jag läst rätt. Det känns ju rätt ok, eftersom mc-kompaniet tar 1400 och uppåt för sina enl. sidan.
Top