Recent content by Kratoz

  1. Kratoz

    Vad fick dig att le idag?

    Gött med lite Gävle-dala-derbyn igen. :)
  2. Kratoz

    Presidentvalet i USA 2024

    Fortsätt leva i tron att dina inte är det... ;)
  3. Kratoz

    Idag är jag förbannad därför att...

    Jag "ringde" kry via appen direkt frun såg blåsorna, visade upp eländet, och fick antivirala utskrivna direkt som hämtades ut på morgonen efter. Fick dessutom en del andra bra råd om hur jag skulle tvätta resp hålla blåsorna under kompresser för att de skulle torka ut istället för att spricka...
  4. Kratoz

    Presidentvalet i USA 2024

    Och 868$ miljoner i skadestånd för förtal är ju som taget från Kalle Anka. :3freak Han får kalla mig vad som helst och "grab me by the pussy" för en hundradedel av det. :)
  5. Kratoz

    Presidentvalet i USA 2024

    Efter allt ståhej tror jag det kommer landa i "mindre bokföringsbrott".
  6. Kratoz

    GP Estrella Galicia 0,0 de España 2024

    Det vore j@vligt kul om Acosta tog det. 😁
  7. Kratoz

    Idag är jag förbannad därför att...

    Ju fortare du får antiviralt ju bättre! Min fru, som haft, identifierade min snabbt så jag kunde påbörja behandling morgonen efter. Så min blev lindrig men det var inte kul ändå. 😞 Ser ut som små blåsor i områden, ofta runt midjan.
  8. Kratoz

    Ska man vara orolig för Ryssland?

    Då har huset röstat igenom ytterligare 60 miljarder dollar i militärt stöd till Ukraina. Välkommet förstås och Zelenskyj tackar båda partier och talmannen Mike Johnson. Hur länge Mike nu blir kvar...
  9. Kratoz

    Ska man vara orolig för Ryssland?

    Verkar som rep & dem i "huset" kommit överens om att rösta igenom ett stödpaket till Ukraina och Israel(?) imorgon. Gör man det så skall senaten och presidentens godkännande vara en formalitet. Efterlängtat för Ukraina framförallt.
  10. Kratoz

    Sverige idag..

    Det där med kvotering kan vi ju en gång för alla lägga av med nu. Om man ändå bara kan räcka upp handen och byta kön.
  11. Kratoz

    Ska man vara orolig för Ryssland?

    Snälla gör inte det. Konflikten är ännu igång och mycket relevant postas också i tråden. Just delen om dricksvattnet är väl inte 100% relevant men lite utanför titeln kan behövas för att utröna vidden av Ryssland som skitland.
  12. Kratoz

    Vad ser du för film eller serie just nu?

    Precis sett klart säsong 4 av Fargo. Det är något med den här serien som håller en kvar. Karaktärer, filmatiseringen, scenerier, nåt är det. Dessutom gör Chris Rock en riktigt bra prestation med sin karaktär tycker jag.
  13. Kratoz

    Red Bull Grand Prix of The Americas 2024

    Positiva överraskningar hittills är: Acosta - Såklart. Bästa KTM som Rookie. Sjukt bra. Vinales - Han har sån hög nivå...när han får köra ensam. Sist visade han att han kan köra om också. Enea - Tillbaka (nästan?) i den form som gav honom kontraktet. Inte negativa men dock lite frågande kring...
  14. Kratoz

    Vilken motorcykel (som du inte har) suktar du efter?

    Såg en MV Agusta F4 på en träff för länge sedan och den har stannat på näthinnan. 😍
Top