Recent content by kkj

  1. kkj

    Kedjan på Yamaha 600e

    Tänkte just det.
  2. kkj

    Kedjan på Yamaha 600e

    Konstigt. jag har haft Alfa-Romeo och Mercedes båda med kamkedjor med kedjelås. Inga problem efter tiotusentals mil körda. Såg verktyget på Biltema. Över 630kr för kedja av och på.
  3. kkj

    Kedjan på Yamaha 600e

    På så vis. Ser ingen fördel med detta. Nu kan jag inte tas av kedjan utan att ha skaffat ett kedjelås om jag vill sätta på den. Om jag köper en nu kedja så får jag då en utan lås och får inte på den utan att demontera svingarmen. Inte bra.
  4. kkj

    Kedjan på Yamaha 600e

    Skulle demontera kedjan på XT 600e och ser att det inte finns något kedjelås. Är detta praxis på Yamaha? Man måste således smärgla bort länken och ersätta med traditionellt kedjelås vid montering. Är det rätt uppfattat?
  5. kkj

    Kawasaki KLX 230.

    CCM, en fantasi. Var det inte möjlighet till provkörning av en sådan vid Arlanda för ett antal år sedan? Var motorn en Rotax?
  6. kkj

    Kawasaki KLX 230.

    Är definitivt inne på att byta min XT600e mot något lättare. Vet inte hur många ggr. jag tvekat att åka in på en stig bara för att jag vet hur jobbigt det kan vara, att behöva vända på trångt utrymme. Det är otänkbart att luta omkull XT:n och dra den under en bom. Yamaha wr250r: Ja, men den är...
  7. kkj

    Kawasaki KLX 230.

    Man måste ha med sig en reservdunk till KXL. Ryms ju bara 7 liter. Tankning redan vid 10 mil för säkerhetsskull. Men var kan den fästas??
  8. kkj

    Kawasaki KLX 230.

    Jag har under några år sökt en lättare hoj. Idealet vore en 350 c.c. på 20+ hp och 110 kg. Men det finns ju inte. En KXL230 kanske en kompromiss? En nackdel, den har ingen kickstart. Sen är den jävligt ful med dessa spretig plastbitar. Dagen ungdomar gillar antagligen detta mode. Syns på alla...
  9. kkj

    Kawasaki KLX 230.

    Uncletom har ett antal intressanta inlägg. Vad gäller ljud så ogillar jag att en MC låter som en gräsklippare. Jag har tillochmed gjort så att min gräsklippatre inte låter som en gräsklippare. På min XT6700e satt det ett slags "sport" ljuddämpare. Låter inte så överdrivet mycket. men med mera...
  10. kkj

    Ni med robotgräsklippare - är ni nöjda?

    Ja, jag ska skaffa mig en robot.............när min Briggs&Stratton slutar gå..........men den slutar aldrig. Startar efter varje vinter. som vore det en robot!
  11. kkj

    16 tums däck

    Kan vara ett alternativ. Det fanns i 130/90. Jag har rekommendationen 120/90. Kanske går bra?
  12. kkj

    16 tums däck

    Har sökt på dackonline. Fanns ett alternativ, men skulle vilja ha lite grövre mönster!
  13. kkj

    16 tums däck

    Var hittar man 16 tums grov/endurodäck? Finns de ens?
  14. kkj

    Transport av hoj från Europa.

    Återkommer till er hemsida då.
  15. kkj

    Transport av hoj från Europa.

    Sportgaraget, tar ni upp fordon ute i Europa på vägen till Sverige?
Top